| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Tradicionalni Fotosajam otvara svoja vrata u subotu uz pregršt novosti - CroPC.net

Tradicionalni Fotosajam otvara svoja vrata u subotu uz pregršt novosti

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a za učenike, studente i umirovljenike 10 kuna, dok mlađi od 10 godina ulaze besplatno

Fotosajam, jedini hrvatski sajam foto i video uređaja i dodatne opreme, održat će se ove subote, 19. listopada 2019., u Plaza Event Centru (bivši Hypo Expo Centar) u Zagrebu po devetnaesti put

Ovo je već dvanaesta godina za redom u kojoj se održava Fotosajam, na kojemu će sudjelovati dvadesetak izlagača koji su za posjetitelje pripremili uređaje i dodatnu opremu više od 50 svjetski poznatih brendova, uključujući renomirane tržišne lidere poput Canona, Epsona, Nikona, Olympusa, Sigme i Panasonica.

Na štandovima izlagača posjetitelje očekuju i praktične fotoradionice, a sastavni dio sajma i ove godine je izložba i prodaja rabljene opreme po povoljnim cijenama.

Osim fotoaparata i kamera, na sajmu ćete moći pogledati i najnoviju ponudu objektiva, bljeskalica, profesionalne flash i LED rasvjete te dodataka poput torbica ili sredstava za čišćenje, velik izbor stativa i studijske opreme te uređaja za ispis, a moći ćete razgledati i dronove koji se koriste za snimanje iz zraka.

Raspored predavanja i više informacija možete potražiti na web-mjestu www.fotosajam.info ili na Facebooku: www.facebook.com/zgfotosajam.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a za učenike, studente i umirovljenike 10 kuna, dok mlađi od 10 godina ulaze besplatno. Sve posjetitelje očekuje poklon te besplatan katalog s kuponima s popustima do 20 % na fotoaparate i opremu. Fotosajam otvara svoja vrata u subotu 19.10.2019. u 10 sati, u dvorani Kornati, u prizemlju Plaza Event Centra.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675