| | | |

Započelo glasanje za najbolje projekte u natječaju Moj Zaba Start

Pin It

Zaba će u sklopu programa Moj Zaba Start 2019. tako dodijeliti ukupno 12 nagrada u tri kategorije, u ukupnom iznosu od gotovo milijun kunaZaba će u sklopu programa Moj Zaba Start 2019. tako dodijeliti ukupno 12 nagrada u tri kategorije, u ukupnom iznosu od gotovo milijun kuna

Koji su najbolji poduzetnički, društveni, kulturni i znanstveni projekti u Hrvatskoj? Glasujte za najinovativnije projekte programa Moj Zaba Start

Trideset projekata koji su izborili ovogodišnji finale natječaja Moj Zaba Start dobilo je priliku boriti se za naklonost javnosti te osvojiti nagradu od 30.000 kuna. Za nagradu publike bori se po deset najinovativnijih i najkreativnijih finalista iz tri različita natječaja – Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo.

Glasovanje počinje 1. listopada u podne te traje do 14. listopada, a glasovati se može na stranici www.mojzabastart.hr. Svaki glasač može glasovati za jedan projekt u svakoj kategoriji natječaja, ukupno tri puta. Pri tome se svaki glasač treba identificirati putem e-adrese kako bi se osigurala regularnost glasovanja.

Odabrani finalisti sudjeluju i u konkurenciji za nagrade stručne komisije u iznosu od 120.000, 100.000 i 80.000 kuna u svakoj kategoriji.

Zaba će u sklopu programa Moj Zaba Start 2019. tako dodijeliti ukupno 12 nagrada u tri kategorije, u ukupnom iznosu od gotovo milijun kuna. 

Prijave za program Moj Zaba Start otvorene su u svibnju, prijavljeno je više od 400 projekata, a svim finalistima Zaba omogućuje edukaciju i promociju. Najbolje projekte prema ocjeni javnosti proglasit ćemo 29. listopada u hotelu Esplanade u Zagrebu.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675