| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Hrvatska domaćin konferencije jedne od najvećih svjetskih softverskih kompanija - CroPC.net

Hrvatska domaćin konferencije jedne od najvećih svjetskih softverskih kompanija

Konferencija Vela European VMS101 namijenjena je menadžerima i talentima prepoznatima unutar grupe te je osmišljena kao kombinacija predstavljanja najboljih praksi u grupi, studija slučajeva i prilika za druženje te razmjenu iskustava

Sljedeća tri dana u Puli će se okupiti stotinjak menadžera i zaposlenika Vela Software, operativne grupe kanadske kompanije Constellation Software Inc. (CSI), na konferenciji Vela Vertical Market Software (VMS) Summit

Konferencija Vela European VMS101 namijenjena je menadžerima i talentima prepoznatima unutar grupe te je osmišljena kao kombinacija predstavljanja najboljih praksi u grupi, studija slučajeva i prilika za druženje te razmjenu iskustava među članicama grupe Vela Software. Sadržaj će obuhvatiti različite funkcije, no fokusirat će se na liderski aspekt. Konferencija održava se od 18. do 20. rujna u hotelu Park Plaza Histria u Puli, a okupit će stotinjak sudionika iz članica grupe, uključujući i IN2 grupu.

„Razvoj svojih ljudi i njihova priprema za daljnji rast CSI-ja i preuzimanje širih odgovornosti u grupi jedan je od najznačajnijih ciljeva CSI grupe u kontekstu leadershipa pa se stoga ovakvi interni sastanci, usmjereni na dijeljenje znanja i iskustava, vrlo često organiziraju na različitim razinama i u različitim dijelovima svijeta. Nas u IN2 jako veseli da je Hrvatska dobila priliku biti domaćin našeg okupljanja na razini Europe. Doživljavamo to kad izraz podrške našoj tvrtki i stručnom timu“, rekla je ovom prigodom predsjednica Uprave IN2 grupe Katarina Šiber Makar.

„Kompanija smo koja njeguje suradnju i dijeljenje najboljih praksi pa je i ideja iza ove konferencije upoznavanje i dijeljenje iskustava, naročito kad su u pitanju različiti poslovni izazovi. Svima nam je veliko zadovoljstvo biti baš u  Hrvatskoj povodom naše europske konferencije, a s obzirom na kvalitetu lokalnog tima, vjerujem da će prilika za to biti i u budućnosti“, dodao je Mike Byrne, predsjednik Nadzornog odbora IN2 grupe te predsjednik Uprave tvrtke Aquila Software, članice Vela Software grupe kojoj pripada i IN2. 

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675