| | | |

powered_by_lenovo_2020 Honor predstavio PocketVision i IoT strategiju - CroPC.net

Honor predstavio PocketVision i IoT strategiju

U cilju stvaranja povezanog i inteligentnijeg svijeta za korisnike, HONOR je predstavio svoju IoT strategiju nazvanu

Honor je predstavio PocketVision, AI aplikaciju koja osobama oštećenog vida olakšava čitanje, te svoju Internet of Things (IoT) strategiju za automatizaciju kućanstva

Honor je na IFA-i predstavio PocketVision – aplikaciju na Honor 20 PRO pametnom telefonu koja pomoću AI mogućnosti i tehnologije četverostruke kamere iznimno olakšava čitanje dokumenata, izbornika i drugog teksta. PocketVision je razvijen u društvenom poduzeću Eyecoming i obogaćen Honorovim vrhunskim tehnologijama koje krase Honor 20 PRO, uključujući 48 MP glavnu kameru, 8MP teleobjektiv i HiAI mogućnosti koje pokreće Kirin 980 čipset.

PocketVision sadrži tri ključna načina rada koja olakšavaju čitanje: Text-to-Speech, Zoom-In i Negative Image. Kako bi pomogao u podizanju svijesti o preprekama s kojima se susreću slijepe i slabovidne osobe, Honor se udržio s Kraljevskim nacionalnim institutom slijepih osoba (RNIB) koji podupire osobe s oštećenjem vida. PocketVision od danas možete besplatno preuzeti na Huawei AppGallery. Aplikacija podržava engleski, portugalski, njemački, španjolski, talijanski i kineski jezik.

U cilju stvaranja povezanog i inteligentnijeg svijeta za korisnike, Honor je predstavio svoju IoT strategiju nazvanu "1 + 8 + N", koja podrazumijeva jedan Honor Smartphone, osam uređaja u kućanstvu i širok spektar popratnih partnerskih proizvoda. Honor Band 5, vrhunska fitness i pametna narukvica dio je ove IoT ponude i dostupan je za kupnju na nekoliko europskih tržišta sa cijenom već od 30 Eura. Pristupačna cijena znači da ga svatko može priuštiti i koristiti za točno mjerenje otkucaja srca, praćenje sna i praćenje vježbanja za zdraviji način života. Na konferenciji Huawei programera 2019. prošlog mjeseca, Honor je predstavio svoj prvi pametni zaslon, Honor Vision, opremljen inteligentnim čipsetima koje je razvio Honor – Honghu 818 inteligentni zaslonski čipset, AI Camera NPU čipset i Wi-Fi čipset na flagship razini.

„Honor je tehnološki brend kojeg vole mladi diljem svijeta, a mi težimo biti prepoznati kao vrhunski  tech-chic brend koji mladima omogućuje ostvarivanje njihovih strasti“, rekao je George Zhao, predsjednik Honora. „Naoružan najkvalitetnijim softverom i hardverom, Honor je značajno pozicioniran u razvoju širokog portfelja inovativnih proizvoda, uključujući pametne telefone i uređaje za pametnu kuću, za naše potrošače i ljude iz različitih zajednica. Na dobrom smo putu da ostvarimo ovu viziju s našim korisnicima."

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675