| | | |

powered_by_lenovo_2020 Samsung na IFA 2019 sajmu obilježio 50 godina poslovanja - CroPC.net

Samsung na IFA 2019 sajmu obilježio 50 godina poslovanja

S obzirom na to da vizualna razlika između namještaja i kućanskih aparata postaje sve manja, Samsung nastoji dizajnirati prilagodljivija rješenja u skladu s potrebama korisnika

Samsung je najavio da će QLED 8K tehnologija biti dodatno unaprjeđena uvođenjem nove linije QLED 8K televizora, dok će BESPOKE serijom hladnjaka uvesti nove inovacije na tržištu kućanskih aparata

Također, lansiranjem novih pametnih telefona – Galaxy A90 5G i Galaxy Fold 5G, proširit će se ponuda 5G uređaja. Sve je ovo dokaz da Samsung kontinuirano nastavlja širiti svoj portfelj uz pomoć inovativnih proizvoda i usluga stvorenih za budućnost.

„Od trenutka kada je prije skoro 50 godina predstavljen prvi crno-bijeli Samsung televizor, trudimo se u čitavom asortimanu kućanske elektronike i aparata, kao i mobilnih uređaja, koristiti najnovije tehnologije. Nastavit ćemo uvoditi inovacije koje će mijenjati život naših korisnika na bolje.”, rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga i potpredsjednik tvrtke Samsung Europe.

Prošle je godine lansiran novi Samsung QLED 8K TV i od tada je ukupna prodaja QLED televizora porasla za 200 posto. Pozitivna reakcija na QLED televizore visoke kvalitete i velikog ekrana dovela je do prodaje više od dva milijuna uređaja u prvoj polovici 2019. godine. Kako bi ova serija bila dodatno unaprjeđena, postojećim Samsung QLED uređajima od 65, 75, 82 i 85 inča, pridružit će se i verzija od 55 inča.   

S obzirom na to da vizualna razlika između namještaja i kućanskih aparata postaje sve manja, Samsung nastoji dizajnirati prilagodljivija rješenja u skladu s potrebama korisnika. Upravo zato novi revolucionarni Samsung BESPOKE hladnjaci stižu u Europu. Ovi hladnjaci osmišljeni su kao modularni uređaji i zahvaljujući širokoj ponudi dimenzija, od onih s jednim do onih s četvero vrata, lako se uklapaju u različite prostore.

Za korisnike koji žele biti još efikasniji u kuhinji, Samsung je predstavio i novu, multifunkcionalnu Dual Cook Steam pećnicu. Uz suvremen dizajn, pećnica dolazi i s nevjerojatnim mogućnostima u pogledu performansi. Pećnica je postavljena vertikalno, a karakteriziraju je nova tekstura površine s novim sučeljem. Uz Dual Cook Steam značajku omogućeno je istovremeno pripremanje hrane u različitim odjeljcima.

Samsung kuhinjske inovacije pomogle su u smanjenju količine otpada koji se proizvodi u domaćinstvima. Na IFA 2019 sajmu najavljena je još uža suradnja s kompanijom Whisk, koja razvija platformu za pametnu upotrebu hrane. Do sada je ovom suradnjom razvijeno mnoštvo inovacija, poput pametnih popisa za kupovinu na Samsung Family Hub hladnjacima, uz koje svako iskustvo kuhanja postaje mali društveno odgovorni projekt.  

Od 2017. godine na IFA sajmu, u specijalno dizajniranom prostoru pod nazivom Samsung Town, Samsung izlaže svoje inovativne tehnologije, omogućavajući posjetiteljima da iskuse umreženi život. Kako bi se prilagodio svojim korisnicima i njihovim različitim potrebama, Samsung od ove godine primjenjuje i  novi pristup u dizajniranju prostora.  

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675