| | | |

powered_by_lenovo_2020 Više od 800 informatičara u Osijeku na IT konferenciji KulenDayz - CroPC.net

Više od 800 informatičara u Osijeku na IT konferenciji KulenDayz

Pokrivene su teme iz naprednog programiranja, baza podataka, IT Pro, web tehnologija, dizajna, projekt menadžmenta, kao i teme koje se oblikuju na mjestu događaja u otvorenom dijelu predavanja

Najopuštenija IT konferencija održava se u osječkom Rektoratu, u Tvrđi od 6. do 8. rujna 2019., a sudionici će imati priliku poboljšati svoje vještine i ostvariti poslovne suradnje na 80 predavanja i radionica

Osim stručnih sadržaja naglasak je na druženju i upoznavanju sa ljepotama regije. Time pridonosi posebnost KulenDayza: njezin opušteni stil.
11. godinu zaredom ovu jedinstvenu konferenciju organiziraju MSCommunity, Osijek Software City, BIOS, PMI Udruga Hrvatska, a priključuju se organizaciji Akademija za umjetnost i kulturu, te Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku. 

Pokrivene su teme iz naprednog programiranja, baza podataka, IT Pro, web tehnologija, dizajna, projekt menadžmenta, kao i teme koje se oblikuju na mjestu događaja u otvorenom dijelu predavanja.
U tri konferencijska dana zaista nas očekuje pravi festival, dio predavanja je besplatan, no potrebna registracija jer je broj mjesta ograničen. Točna predavanja i raspored dostupna su na web stranici konferencije, kao i cijene za pred konferencijske treninge i nedjeljnu team building avanturu.

U organizaciji CARNET-a dva slijeda predavanja moguće je uživo pratiti na linkovima:

Uz glavni program, 7. rujna 2019. u Domu Tehnike održava se program za djecu školskog uzrasta: KulenDayz Kidz, namijenjena djeci školskog uzrasta. Ova konferencija za male lumene i buduće IT-stručnjake pruža mogućnost hands-on učenja te razvijanje informatičkih i komunikacijskih sposobnosti kroz igru.  

Prvi puta ove godine konferencija otvara svoja vrata cijelom gradu u subotu 07.09.! Od 19:00 do ponoći u dvorištu Kazamata priprema večer sa koncertima Nešvil Funka i Red Roostersa, kušanjem vina iz regija Baranje, Slavonije i Srijema u organizaciji udruge Vinita, a prostor će na jedan dan postati šokačka kuća.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675