| | | |

Najavljen European Financial Industry Congress & Cup 2019

Pin It

European Financial Industry Congress & Cup 2019 će donijeti jedinstvenu kombinaciju neformalnog poslovnog umrežavanja, poslovnih i investicijskih prilika, inspirativnih govora i rasprava, na jedrilicama, u neformalnoj odjećiEuropean Financial Industry Congress & Cup 2019 će donijeti jedinstvenu kombinaciju neformalnog poslovnog umrežavanja, poslovnih i investicijskih prilika, inspirativnih govora i rasprava, na jedrilicama, u neformalnoj odjeći

European Financial Industry Congress & Cup 2019 koji će se u Šibeniku i na obližnjim otocima održati od 2. do 5. listopada 2019. pomoći će u oblikovanju novih ideja i inicijativa koje će pomoći današnjoj financijskoj industriji u pronalaženje rješenja za izazove sutrašnjice

Tijekom tri dana, jedinstvena obala i otoci u Jadranskom moru ugostit će lidere, profesionalce, investitore, regulatore i inovatore iz različitih područja financijske industrije. Oni će se raspravljati i podijeliti svoja iskustva i stavove o disruptivnim modelima i novim izazovima koji stoje pred financijskom industrijom.
 
European Financial Industry Congress & Cup 2019 će donijeti jedinstvenu kombinaciju neformalnog poslovnog umrežavanja, poslovnih i investicijskih prilika, inspirativnih govora i rasprava, na jedrilicama, u neformalnoj odjeći. Naše prošlogodišnje iskustvo s posadama i govornicima bilo je nezaboravno... te smo i sada smo spremni sudionicima pružiti novo jedinstveno iskustvo.
 
Congress and sailing Cup 2019 održat će se u jednoj od najljepših hrvatskih regija, gradu Šibeniku i Nacionalnom parku Kornati. Naš je cilj pružiti poslovna partnerstva i prikupljanje kapitala, otvoriti horizont novih poslovnih prilika u izvanrednom okruženju.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675