| | | |

powered_by_lenovo_2020 Najavljen European Financial Industry Congress & Cup 2019 - CroPC.net

Najavljen European Financial Industry Congress & Cup 2019

European Financial Industry Congress & Cup 2019 će donijeti jedinstvenu kombinaciju neformalnog poslovnog umrežavanja, poslovnih i investicijskih prilika, inspirativnih govora i rasprava, na jedrilicama, u neformalnoj odjeći

European Financial Industry Congress & Cup 2019 koji će se u Šibeniku i na obližnjim otocima održati od 2. do 5. listopada 2019. pomoći će u oblikovanju novih ideja i inicijativa koje će pomoći današnjoj financijskoj industriji u pronalaženje rješenja za izazove sutrašnjice

Tijekom tri dana, jedinstvena obala i otoci u Jadranskom moru ugostit će lidere, profesionalce, investitore, regulatore i inovatore iz različitih područja financijske industrije. Oni će se raspravljati i podijeliti svoja iskustva i stavove o disruptivnim modelima i novim izazovima koji stoje pred financijskom industrijom.
 
European Financial Industry Congress & Cup 2019 će donijeti jedinstvenu kombinaciju neformalnog poslovnog umrežavanja, poslovnih i investicijskih prilika, inspirativnih govora i rasprava, na jedrilicama, u neformalnoj odjeći. Naše prošlogodišnje iskustvo s posadama i govornicima bilo je nezaboravno... te smo i sada smo spremni sudionicima pružiti novo jedinstveno iskustvo.
 
Congress and sailing Cup 2019 održat će se u jednoj od najljepših hrvatskih regija, gradu Šibeniku i Nacionalnom parku Kornati. Naš je cilj pružiti poslovna partnerstva i prikupljanje kapitala, otvoriti horizont novih poslovnih prilika u izvanrednom okruženju.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675