| | | |

Honor u Grčkoj surađuje sa Blue Origin i NASA

Pin It

NASA-in program Flight Opportunities izvrsna je prilika za mlade znanstvenike da objavljuju svoje inovativne ideje, a Honor je ponosni pokrovitelj rada grčkih studenata koji su uključeni i djeluju pod okriljem NASA-in program Flight Opportunities izvrsna je prilika za mlade znanstvenike da objavljuju svoje inovativne ideje, a Honor je ponosni pokrovitelj rada grčkih studenata koji su uključeni i djeluju pod okriljem

Honor podupire mlade grčke znanstvenike u provedbi revolucionarnih svemirskih eksperimenata, čime ostaje vjeran svojem određenju za pružanjem podrške mladima kako bi razvijali svoju kreativnost i pratili svoje snove

Honor Grčka podupire učenike u provedbi inovativnih pokusa u uvjetima nulte gravitacije sudjelujući u misijama zrakoplovne tvrtke Blue Origin, kroz NASA-in program "Flight Opportunities."

Suradnja s Blue Origin inspirirana je profesorima dr. Takisom Papadopoulosom i dr. Periclesom Papadopoulosom, poznatim profesorom zrakoplovstva na Državnom sveučilištu San Jose u SAD-u i dugogodišnjim partnerom NASA-e. Kroz godišnja Pan-Hellenic natjecanja i pod pokroviteljstvom Udruge grčkih fizičara, grčki učenici imaju priliku provesti eksperiment na visini linije Von Karman, 100 km iznad razine mora. Kao rezultat toga, grčke škole prve iz Europe sudjeluju u takvoj misiji.

Eksperimentalni rad studenata odnosi se na različita područja znanosti, kao što su fizika i biologija, a prenosi se u svemir raketom Blue Origin, New Shepard. Na visini linije Von Karman, kapsula se odvaja od rakete, ostajući u nultoj gravitaciji nekoliko minuta. Studentski eksperimenti moraju se provesti u tom kratkom vremenu. Da bi postigli cilj, studentski timovi treniraju gotovo 18 mjeseci kroz tjedne sastanke, uz mentorski proces koji uključuje ugledne nastavnike iz različitih područja kao što su fizika, kemija i matematika, kao i pitanja vezana uz svemirsku tehnologiju.

NASA-in program Flight Opportunities izvrsna je prilika za mlade znanstvenike da objavljuju svoje inovativne ideje, a Honor je ponosni pokrovitelj rada grčkih studenata koji su uključeni i djeluju pod okriljem "Honor THE SPACE" programa. Također, Honor je prvi brand pametnih telefona u Europi koji podupire takve pionirske inicijative, provedene u suradnji s globalnim agencijama i tvrtkama kao što su Blue Origin i NASA.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675