| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Kako bi se hrvatski menadžeri nosili s izazovima trgovinskog ratovanja? - CroPC.net

Kako bi se hrvatski menadžeri nosili s izazovima trgovinskog ratovanja?

Leadership Talent Tournament 2019 zamišljen je zato kao platforma koja će natjecateljima pomoći da realno sagledaju svoje voditeljske sposobnosti

Algebrin Leadership Talent Tournament ove je godine osmišljen na potpuno nov način, natjecanje će se temeljiti na poslovnoj simulaciji stvarnog događaja, na temu aktualnog i vrlo neizvjesnog trgovinskog rata SAD-a i Kine

Izazovi na koje će natjecatelji morati odgovoriti su brojni, a uključuju izmjene načina na koji poslujemo, živimo i trgovinski ratujemo, te utjecaje svih ovih promjena na ponašanje krajnjih korisnika. Natjecatelji će se naći u ulogama donositelja odluka koji moraju u najkraćem roku prikupiti relevantne informacije, kritički ih analizirati, procijeniti rizike i odlučiti se na sljedeće korake.

Leadership Talent Tournament 2019 zamišljen je zato kao platforma koja će natjecateljima pomoći da realno sagledaju svoje voditeljske sposobnosti, a voditeljima ljudskih potencijala da procijene liderski potencijal svojih zaposlenika i odluče koje zaposlenike dalje educirati i razvijati prema liderskim ulogama u organizaciji.

Timove će tijekom natjecanja usmjeravati prof. Scott Shackelford s Kelley School of Business Sveučilišta u Indiani, jedne od najboljih poslovnih škola u svijetu, a koja sudjeluje u provedbi Algebrinog MBA programa. Prof. Shackelford izuzetno je angažirani stručnjak čija područja ekspertize uključuju pitanja mrežne sigurnosti i privatnosti, međunarodnog prava i odnose između vlasništva i prava nad širenjem informacija. Sudionike natjecanja Shackelford će upoznati s posebno razvijenom platformom  za simulacije koja se koristi na sličnim događanjima na vodećim američkim poslovnim školama.

Važno je napomenuti kako se od natjecatelja ne očekuje specifično znanje niti tehnološka ekspertiza digitalne tehnologije. Sa svim detaljima natjecatelji će se upoznati tek tri dana prije samog natjecanja, kroz pristup platformi za simulaciju. Tijekom pripreme timskog zadatka za konzultacije na raspolaganju će biti i Silvio Papić, voditelj katedre za računalne mreže na Visokom učilištu Algebra.

Prijave za Leadership Talent Tournament otvorene su još samo dva dana, do 1. lipnja 2019., te Algebra poziva sve zainteresirane timove menadžera da se prijave što prije. Za više informacija i prijavu, zainteresirani timovi trebaju posjetiti: www.algebra.hr/mba/about/leadership-talent-tournament/sign-up/.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675