| | | |

Huawei objavio poslovne rezultate za prvi kvartal 2019. godine

Pin It

U prvom kvartalu 2019. godine Huawei je isporučio 59 milijuna pametnih telefonaU prvom kvartalu 2019. godine Huawei je isporučio 59 milijuna pametnih telefona

U prvom kvartalu ove godine Huawei je ostvario prihod od 26.7 milijardi dolara, a što predstavlja porast od čak 39 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, neto marža za isto razdoblje iznosila je 8 posto

Ovakvi rezultati plod su napornog rada i fokusa na ICT infrastrukturu i pametne uređaje prilikom čega je kompanija nastavila povećavati učinkovitost i kvalitetu poslovanja.

Tekuća godina bit će za Huawei Consumer Business Group od velikog značaja i zbog razvoja infrastrukture te razvoja 5G mreže. Samo do kraja prošlog mjeseca Huawei je potpisao čak 40 komercijalnih ugovora za razvoj infrastrukture za 5G mrežu s nizom operatera diljem svijeta i to s postavljanjem ukupno 70.000 5G baznih stanica.

Također, u prvom tromjesečju 2019. godine, Huawei Enterprise Business Group lansirala je svoju digitalnu platformu i svoju novu strategiju “Huawei Inside”. Kompanija se u tom smislu zalaže za izgradnju temelja digitalnog svijeta koji dolazi uz izgradnju platformi za sveprisutnu povezivost te sveobuhvatnu inteligenciju.

Huawei Enterprise Business Group također je prva na svijetu uvela prvu Wi-Fi 6 pristupnu točku s 5G uslugom. S krajem prvog tromjesečja 2019. godine, Huawei je isporučio više Wi-Fi 6 proizvoda nego bilo koja druga tvrtka u svijetu.

Nadalje, u prvom kvartalu 2019. godine Huawei je isporučio 59 milijuna pametnih telefona, a u drugim poslovnim segmentima kao što su osobna računala, pametne kuće i odjevni predmeti – Huawei također niže zavidne rezultate. Huaweijeve proizvode su potrošači pozdravili ponajviše zbog inovacija i vrhunskih korisničkih iskustava.

Inače, sve ove dobre vijesti za kompaniju stižu nakon uspješnog globalnog predstavljanja novih Huaweijevih flagshipa P30 i P30 Pro prošlog mjeseca, a koji se od nedavno nalaze u slobodnoj prodaji te ih je moguće pronaći i u Hrvatskoj.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675