| | | |

NOA otvorila prvu trgovinu u Irskoj

Pin It

Na tržištu Irske je dostupan gotovo cijeli NOA asortiman proizvoda: NOA mobiteli, NOA Vision televizori, NOA tableti te dodatna oprema NOAlineNa tržištu Irske je dostupan gotovo cijeli NOA asortiman proizvoda: NOA mobiteli, NOA Vision televizori, NOA tableti te dodatna oprema NOAline

Početkom travnja, otvoren je prvi NOA "brand shop" u Irskoj u jednom od najvećih shopping centara u Sjevernom Dublinu, Swords Pavilions

S ciljem približavanja NOA obitelji proizvoda, dobivenih EISA nagrada i posebnog NOA Premium Care jamstva koje je najviše zainteresiralo kupce, na tržištu Irske je dostupan gotovo cijeli NOA asortiman proizvoda: NOA mobiteli, NOA Vision televizori, NOA tableti te dodatna oprema NOAline.

Shopping centar Swords Pavilions godišnje posjeti više od 20 milijuna posjetitelja te je udaljen 10 kilometara od centra Dublina i samo 5 minuta od zračne luke. NOA brand trgovina nalazi se u prizemlju centra na 15 m2.

U NOA trgovini dostupni su pametni telefoni iz NOA Element serije: N10, dobitnik EISA Best Buy 2018-2019 nagrade, N7, P1, N1, H10, H10le, N2, N5, N5se, N8 i N2. Iz NOA Core serije dostupni su VIVO 4G, L11se, L12, T12se te SWING. Od NOA Vision televizora mogu se kupiti modeli s dijagonalama 32 i 43 inča, a od NOA tableta dostupan je model M701K.

NOA pametni uređaji oduševili su posjetitelje koji su imali prilike isprobati proizvode iz asortimana i njihove funkcionalnosti. Povodom otvorenja organiziran je poseban popust za sve posjetitelje.

„Jako smo uzbuđeni što smo u Dublinu otvorili našu prvu trgovinu i jako se veselimo što ćemo kupcima u Irskoj ponuditi NOA pametne uređaje”, poručila je Tihana Magdić, Country Manager za irsko tržište.

Ovo prva otvorena trgovina od ukupno 100 planiranih u EU, te prva od 15 planiranih u Irskoj. NOA je postala prepoznat brand u Europi, a i šire te će nastaviti s izvozom i otvaranjem novih tržišta u narednom razdoblju.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675