| | | |

Ranko Režek novi izvršni direktor IoT Net Adrije

Pin It

Režek svoju karijeru započinje 1998. u CHS Elektronici kao voditelj proizvoda i prodaje linije Compaq, a 2000. godine prelazi u VIPnet (danas A1) u kojoj je od voditelja projekata napredovao do direktora prodaje za Srbiju te tako stekao veliko iskustvo u pozicioniranju tvrtke na tržištu i postigao iznimne rezultate u prodajiRežek svoju karijeru započinje 1998. u CHS Elektronici kao voditelj proizvoda i prodaje linije Compaq, a 2000. godine prelazi u VIPnet (danas A1) u kojoj je od voditelja projekata napredovao do direktora prodaje za Srbiju te tako stekao veliko iskustvo u pozicioniranju tvrtke na tržištu i postigao iznimne rezultate u prodaji

IoT Net Adria dobila je snažno pojačanje, Ranko Režek, čovjek s dugogodišnjim iskustvom u menadžmentu postao je izvršni direktor i član uprave

Režek svoju karijeru započinje 1998. u CHS Elektronici kao voditelj proizvoda i prodaje linije Compaq, a 2000. godine prelazi u VIPnet (danas A1) u kojoj je od voditelja projekata napredovao do direktora prodaje za Srbiju te tako stekao veliko iskustvo u pozicioniranju tvrtke na tržištu i postigao iznimne rezultate u prodaji. Tim iskustvom svakako će doprinijeti i IoT Net Adriji da se na tržištu pozicionira kao vodeći pružatelj usluga i rješenja temeljenih na IoT tehnologiji. Godine 2012. prelazi u DNV GL, globalnu tvrtku za osiguranje kvalitete i upravljanje rizicima u kojoj je do danas bio zadužen za Adriatic regiju kao voditelj tržišta.

O novoj poziciji i radnom okruženju u IoT Net Adriji,  Režek je izjavio: Tehnologije, pogotovo digitalne, prate me u svim segmentima života. Sudjelovao sam u stvaranju tehnoloških inovacija; kada je započinjala revolucija osobnih računala u poslovanju, kada su jačali Windows operativni sustavi na serverskim platformama ili kad se stvarala usluga teleoperatera. Istodobno, stječući radno iskustvo na izazovnim projektima, razvijao sam menadžerske odnosno liderske vještine. Taj spoj interesa i iskustva prepoznali su u IoT Net Adriji. Nove tehnologije mogu unaprijediti mnoga područja modernog poslovanja i potaknuti konkurentnost našeg gospodarstva i svojim ću angažmanom doprinijeti nastojanjima IoT Net Adrije da povežemo svakog čovjeka s njemu bitnim stvarima.

Zadovoljstvo dolaskom Režeka potvrdio je i direktor i član odbora, Bruno Crnički: „Nakon uspješno izvedene prve razvojne faze, u kojoj se izgradila mreža, IoT Net Adria kreće u drugu fazu, a to je implementacija rješenja na hrvatskom tržištu te snažnije pozicioniranje na regionalnoj razini. Samim time morali smo dodatno osnažiti vlastiti tim ljudi prodajnim i upravljačkim kadrom, ali i tehničkom podrškom. Upravo taj spoj znanja i iskustva u upravljanju prodajnim aktivnostima u području informacijske tehnologije i telekomunikacija te menadžmentu vještine koje smo prepoznali kao iznimno važne za daljnji razvoj IoT Net Adrije“.

Ovo se pojačanje dogodilo u jeku priprema za Touchpoint - prvu Sigfox IoT konferenciju u Hrvatskoj, koja će u Zagrebu 16. svibnja 2019. ugostiti tehnološke stručnjake, developere hardvera i softvera kao i stručnjake iz poslovnog sektora s ciljem implementiranja IoT-a u svrhu poboljšanja poslovanja i rješavanja problema. Ujedno, Touchpoint konferencija trebala bi poslužiti i kao pokretač revolucionarnih promjena na hrvatskom tržištu u sektorima kao što su poljoprivreda, logistika, osiguranje i pametni gradovi.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675