| | | |

Vodeća domaća konzultantska tvrtka Sense Consulting postao Apsolon

Pin It

Apsolon je hrvatska tvrtka koja više od deset godina uspješno osigurava rast svojim klijentima - tvrtkama, organizacijama i javnim upravama iz 20 zemaljaApsolon je hrvatska tvrtka koja više od deset godina uspješno osigurava rast svojim klijentima - tvrtkama, organizacijama i javnim upravama iz 20 zemalja

Jedna od vodećih konzultantskih tvrtki u jugoistočnoj Europi objavila je promjenu imena iz Sense Consulting u Apsolon

Novo ime i vizualni identitet pozicioniraju tvrtku kao savjetnika za uspješnije poslovanje u digitalnom dobu. Promjenu imena prati i novi slogan Mjera za uspjeh koji naglašava njihov status predvodnika u područjima digitalne transformacije poslovanja, financijskog i poslovnog savjetovanja te razvoja suvremene javne uprave.

Apsolon je hrvatska tvrtka koja više od deset godina uspješno osigurava rast svojim klijentima - tvrtkama, organizacijama i javnim upravama iz 20 zemalja. Više od 50 stručnjakinja i stručnjaka Apsolona dosad je imalo priliku surađivati s preko 560 klijenata. Dvije su godine zaredom dobitnici nagrade European Business Award na nacionalnoj razini i niza drugih priznanja, uključujući i nagradu UNDP-a za razvoj javne uprave, i jedina hrvatska konzultantska tvrtka čiju je kvalitetu prepoznao Financial Times.

Osim što su izravno pozitivno utjecali na konkurentnost i učinkovitost odabranih javnih institucija i tvrtki u Hrvatskoj, niz klijenata iz međunarodnog okruženja, također, je prepoznao njihovu stručnost. Apsolon se specijalizirao i za podršku u razvijanju Smart City projekata za lokalne zajednice, a bili su ključni i u smanjivanju administrativnih prepreka u Armeniji, što je u konačnici rezultiralo napretkom zemlje sa 61. na 38. mjesto na Doing Business ljestvici Svjetske banke i time značajnim povećanjem investicija.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675