| | | |

Huawei druga kompanija po prijavi patenata Europskom patentnom uredu (EPO)

Pin It

Huawei je jedna od kompanija koje svoje patente često implementiraju u uređaje, što itekako utječe na njihovu tržišnu pozicijuHuawei je jedna od kompanija koje svoje patente često implementiraju u uređaje, što itekako utječe na njihovu tržišnu poziciju

Huawei je obznanio kako je u 2018. godini prijavio 2.485 patenata Europskom patentnom uredu (EPO) što ga stavlja na drugo mjesto kompanija s najvećim brojem prijavljenih patenata

Visoko mjesto na ovoj ljestvici naznaka je određenih promjena na tržištu. Naime, kineske kompanije su, u odnosu na 2017. godinu, prijavile devet posto više patenata.

Huawei je jedna od kompanija koje svoje patente često implementiraju u uređaje, što itekako utječe na njihovu tržišnu poziciju. Potvrdilo se to i na posljednjem MWC-u u Barceloni gdje su Huaweijevi uređaji osvojili čak 47 nagrada, a posebno je istaknut nadolazeći preklopni Huawei Mate X. Uređaj je to koji potvrđuje Huaweijeva nastojanja da svoje patente implementira u uređaje od kojih se posebno ističe Falcon Wing Mechanical Hinge, 5G čipset Balong 5000 te 55 W brzo punjenje.

Prodajni rezultati su još jedna potvrda prepoznavanja truda proizvođača od strane krajnjih korisnika pa je nedavno objavljeno kako je isporučeno 10 milijuna uređaja iz Mate 20 serije. Huawei u sve nove uređaje implementira brojne patente što se pokazalo ključnim za osvajanje naklonosti vjernih korisnika. No, mobilni uređaji, po kojima je tvrtka najpoznatija, nisu jedino područje u kojem kompanija inovira. Huaweijev R&D odjel pokazao se tako izuzetno uspješnim, a kontinuirano inoviranje i briga za korisnike u samoj je srži kompanije.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675