| | | |

Sony Europe imenuje novog predsjednika tvrtke

Pin It

Gospodin Furumi nalazi se na čelu globalne prodaje i marketinga u području mobilne tehnologije od 2016. godine i tijekom tog perioda je izgradio ključne odnose s najvažnijim poslovnim partnerima širom svijeta na bazi postojećih i budućih poslovnih mogućnostiGospodin Furumi nalazi se na čelu globalne prodaje i marketinga u području mobilne tehnologije od 2016. godine i tijekom tog perioda je izgradio ključne odnose s najvažnijim poslovnim partnerima širom svijeta na bazi postojećih i budućih poslovnih mogućnosti

Aktualni predsjednik tvrtke Sony Europe Limited, g. Shigeru Kumekawa, vraća se u Tokio nakon što je imenovan na poziciju izvršnog direktora i predsjednika Sony Marketing Inc., počevši od 1. travnja 2019. godine

Gospodin Hideyuki Furumi, Aktualni izvršni potpredsjednik i rukovoditelj marketinga prodaje u tvrtki Sony Mobile Communications Inc., zamijenit će g. Kumekawu na mjestu predsjednika tvrtke Sony Europe.

Gospodin Kumekawa je igrao ključnu ulogu u realizaciji stabilnog rasta tvrtke Sony Europe od 2016. godine, kada je preuzeo rukovođenje poslovanjem u području elektronike u 40 zemalja Europe, neprekidno unaprjeđujući način rada. Prethodno je iz Moskve vodio poslove u Rusiji i na tržištima ZND, a neposredno prije toga je radio na tržištima u Maleziji, Nizozemskoj i zemljama Perzijskog zaljeva. Pored toga, u prethodnom periodu je proveo ukupno osam godina na rukovodećoj poziciji u marketingu audio i video proizvoda široke potrošnje (CAV) u tvrtki Sony Marketing Japan.

Gospodin Furumi nalazi se na čelu globalne prodaje i marketinga u području mobilne tehnologije od 2016. godine i tijekom tog perioda je izgradio ključne odnose s najvažnijim poslovnim partnerima širom svijeta na bazi postojećih i budućih poslovnih mogućnosti. Prije toga, nalazio se na čelu globalne UX/proizvodne strategije za sve kategorije proizvoda, marketinga za VAIO PC poslovanje u SAD i poslovanja s televizorima u Europi, kao i marketinga za CAV proizvode na Tajlandu i u Singapuru.

Gospodin Masaru Tamagawa, direktor za globalnu prodaju i marketing i predsjednik tvrtke Sony Marketing Inc., rekao je danas: „Europa je jedno od najvažnijih tržišta tvrtke Sony i najveće tržište našeg brendiranog hardvera. Zahvaljujući jedinstvenom i raznolikom stručnom znanju g. Furumija, Sony će dodatno unaprijediti poziciju svog brenda i time osigurati rast u budućnosti.” Dodao je: „Pored toga, siguran sam da će izuzetan spoj iskustva i vodstva gospodina Kumekawe na domaćim i inozemnim tržištima dovesti do unapređenja poslovanja u Japanu putem promjene načina na koji komuniciramo sa svojim klijentima kako preko interneta, tako i u prodavaonicama”.

Gospodin Kumekawa je rekao: „Radujem se povratku u domovinu i na matično tržište tvrtke Sony kako bih se približio korisnicima i stvaraocima i privukao ih da postanu ljubitelji Sony proizvoda".

Gospodin Furumi je rekao: „Veliko mi je zadovoljstvo što ću imati priliku ponovno raditi u Velikoj Britaniji i Europi, posebno u trenutku kada se pojavljuju različite tehnologije kao što su umjetna inteligencija i 5G, a Sony je u stanju pružiti korisnicima još bogatiji doživljaj putem svog širokog asortimana proizvoda."

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675