| | | |

Infobip u Tuzli otvara novi ured i zapošljava 25 stručnjaka

Pin It

U 2019. godini Infobip planira zapošljavanje 250 developera i 250 inženjera, od čega polovicu u HrvatskojU 2019. godini Infobip planira zapošljavanje 250 developera i 250 inženjera, od čega polovicu u Hrvatskoj

Nakon otvorenja ureda u Rijeci, Infobip nastavlja širenje u regiji te najavljuje otvaranje novog ureda u Tuzli početkom veljače ove godine u kojem će zaposliti 25 IT stručnjaka

Infobip, vodeća svjetska IT kompanija, u BiH posluje devet godina kroz ured u Sarajevu gdje trenutačno zapošljava 100 ljudi.

„Naši developeri i inženjeri imaju prilike stvarati inovativna messaging rješenja zajedno s našim klijentima i partnerima u koje se ubrajaju brandovi kao što su Uber, Viber, WhatsApp i tako mogu ostaviti svoj trag u svijetu globalnih komunikacija te imaju priliku aktivno sudjelovati u kreiranju budućnosti.,“ kaže Silvio Kutić, CEO Infobipa.

Otvaranje novih radnih mjesta dio je strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva koji će okupljati najbolje softverske inženjere u stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja na regionalnoj i globalnoj razini.

U 2019. godini Infobip planira zapošljavanje 250 developera i 250 inženjera, od čega polovicu u Hrvatskoj.  Podsjetimo, s više od deset godina iskustva u industriji Infobip trenutno zapošljava više od  1400 ljudi te kroz 60 ureda djeluje na šest kontinenata, razvijajući vlastitu komunikacijsku platformu i usluge koje mogu doprijeti do 7 milijardi korisnika i stvari u više od 190 zemalja.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675