| | | |

UniCredit na prvom mjestu u 28 kategorija prema Euromoneyjevoj Anketi o financiranju trgovine 2019.

Pin It

Nagrade uključuju prvo mjesto na globalnoj razini u pet kategorija Nagrade uključuju prvo mjesto na globalnoj razini u pet kategorija

UniCredit je imenovan Najboljim globalnim pružateljem usluga u kategorijama "Sve usluge", "Savjetovanje", "Financiranje/Plaćanja", "Sveukupna izvedba" i "Proizvodi" prema Anketi o financiranju trgovine 2019. koje je proveo časopis Euromoney

Ovo istraživanje, koje se provodi već osmu godinu za edom, ujedno prepoznaje UniCredit i kao tržišnog lidera u Središnjoj i istočnoj Europi (SIE), Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj (Zagrebačka banka), Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumunjskoj, Rusiji, Srbiji i Turskoj.

U kategoriji "Najbolja usluga", UniCredit je rangiran na prvom mjestu u SIE, Srednjem istoku, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumunjskoj, Rusiji, Srbiji, Turskoj i Njemačkoj, pri čemu je u Njemačkoj banka unaprijedila svoj položaj u odnosu na listu najboljih u 2018.

Lista najboljih – sastavljena na temelju povratnih informacija prikupljenih od preko 7000 korporativnih klijenata banaka – prepoznaje UniCreditovu kontinuiranu izvrsnost u području financiranja trgovine, koja se temelji na UniCreditovom izvrsnom poznavanju svojih ključnih europskih tržišta i visokoj stručnosti u razvoju i plasiranju proizvoda.

Gianni Franco Papa, glavni direktor UniCredita, rekao je: "Oduševljeni smo što Euromoney i klijenti koji su sudjelovali u anketi nastavljaju prepoznavati UniCredit kao najboljeg globalnog pružatelja usluga u području financiranja trgovine u okviru različitih ključnih kategorija usluga i diljem različitih regija. Napredak koji smo ostvarili u odnosu na prošlogodišnju listu najboljih ističe našu kontinuiranu posvećenost zadovoljavanju potreba naših klijenata, spremnost da prihvatimo nove alate vezane uz financiranje trgovine i obrtnog kapitala, kao i pozamašnu snagu naše međunarodne mreže."
UniCredit nastavlja ulagati u inovacije u području financiranja trgovine, prvenstveno putem blockchain konzorcija "we.trade" te Trgovinske informacijske mreže. Ujedno je odlučio unaprijediti svoju međunarodnu pokrivenost putem uspostavljanja središta za financiranje trgovanja robom u Abu Dhabiju.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675