| | | |

Mario Kralj, direktor Hangara 18, dobitnik je nagrade Menadžer godine

Pin It

Prijedloge najboljih menadžera su istaknule gospodarske komore, HUP, strukovna udruženja, pojedinci, gradovi i županije, a zatim je stručni žiri sastavljen od prošlogodišnjih laureata izvršio vrednovanje prispjelih nominacijaPrijedloge najboljih menadžera su istaknule gospodarske komore, HUP, strukovna udruženja, pojedinci, gradovi i županije, a zatim je stručni žiri sastavljen od prošlogodišnjih laureata izvršio vrednovanje prispjelih nominacija

Mario Kralj, direktor i vlasnik koprivničke tvrtke Hangar 18, proglašen je menadžerom godine u kategoriji Projekt menadžer, a nagradu je primio na Susretu CROMA 2018. koji je održan u hotelu Westin u Zagrebu

Riječ je o strukovnom priznanju i nagradi koje Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika – CROMA, dodjeljuje najboljim gospodarstvenicima iz cijele Hrvatske.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) osnovano je 1990. godine. Članovi udruženja su glavni menadžeri, predsjednici i članovi uprava trgovačkih društava, menadžeri pojedinih poslovnih funkcija, privredni rukovoditelji u komorskom sustavu i drugim gospodarskim asocijacijama i institucijama te direktori/vlasnici poduzeća.

Prijedloge najboljih menadžera su istaknule gospodarske komore, HUP, strukovna udruženja, pojedinci, gradovi i županije, a zatim je stručni žiri sastavljen od prošlogodišnjih laureata izvršio vrednovanje prispjelih nominacija. Ukupno su ove godine bila nominirana 93 menadžera.

Nagradu Menadžer godine 2018. osvojilo je 15 menadžera u 9 različitih kategorija. Mario Kralj, proglašen je menadžerom godine u kategoriji Projekt menadžer, a nagradu je osobno preuzeo u petak, 23.11.2018. godine na Susretu CROMA 2018. koji je održan u kristalnoj dvorani hotela Westin Zagreb.

Tvrtka Hangar 18 osnovana je 2005. godine u Koprivnici. Kroz 10-ak godina tvrtka je narasla u jednog od vodećih distributera informatičke opreme, s jedinstvenom pozicijom proizvođača NOA hrvatskih pametnih telefona, tableta i televizora. Unatoč naglom rastu iz male u srednju tvrtku, korporativna kultura je i dalje zadržala obiteljsku atmosferu, gdje svi zaposlenici pridonose ugodnoj radnoj atmosferi i osjećaju zajedništva.

Ovaj, 28. Susret CROMA održan je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH, Kolinde Grabar-Kitarović i u partnerstvu s Gradom Zagrebom.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675