| | | |

Canon osvježava program za partnere kako bi se lakše snašli pred novim poslovnim izazovima

Pin It

Brz napredak tehnologije stavio je korisnike u prvi plan na tržištima, a ta je promjena uočljivija sada nego ikad prijeBrz napredak tehnologije stavio je korisnike u prvi plan na tržištima, a ta je promjena uočljivija sada nego ikad prije

Canon najavljuje predstavljanje svog obnovljenog programa za partnerski kanal za cijelu regiju EMEA, njegova je namjena pomoći partnerima u razvoju i optimizaciji mogućnosti rasta i upravljanju njima te proširenju na nova tržišta

Razvijen na temelju izravnih povratnih informacija partnera, obnovljeni program partnerima nudi razne prednosti uz potporu Canonova jedinstvenog znanja i stručnosti u novim područjima potencijalnog rasta.

Brz napredak tehnologije stavio je korisnike u prvi plan na tržištima, a ta je promjena uočljivija sada nego ikad prije. Kako personalizirana i trenutačna iskustva nastavljaju dominirati korisničkim iskustvom, korisnici su počeli očekivati vrhunski tretman od svake tvrtke s kojom rade. U skladu s tim Canon predstavlja jedinstveni višerazinski program putem kojeg će partnerima ponuditi resurse za zadovoljenje očekivanja korisnika u takvom sve zahtjevnijem okruženju.

Novi se program fokusira na jasne pogodnosti za partnere kroz pet novih ponuda koje će potaknuti rast. Zajedno će te nove ponude osigurati da partneri uspostave ekosustav kojim će u partnerstvu s Canonom osvojiti tržište:

Diversifikacija

Canon će podržati partnere u diversifikaciji i rastu poslovanja iskorištavanjem mogućnosti prodaje proizvoda višeg ranga i višestruke prodaje. Partneri koji već prodaju Canonova uredska rješenja mogu iskoristiti Canonovo znanje, stručnost i postojeći portfelj da bi diversificirali svoju ponudu i zadovoljili sve veća očekivanja kupaca. Uz očekivanje da će vrijednost ukupnog tržišta digitalnog ispisa do 2024. rasti 225 % u odnosu na 2013.[i], to su prilike za rast i proširenje poslovanja.

Suradnja

Canon je uložio u centralizirane alate za planiranje koji su temelj novog programa i omogućuju objema stranama da postave zajedničke ciljeve i podrže zajednički rast. Ti poslovni planovi pomažu Canonu da izgradi prisnije odnose s partnerima, bolje razumije njihove izazove i probleme te osigura transparentniji odnos. Program je strukturiran i kvalitetno vođen zahvaljujući voditeljima poslovnog odnosa koji, uz standardnu redovitu i ad-hoc podršku, partnere podržavaju i kroz redovite kvartalne revizije poslovanja.

Proširenje

Kroz ažurirani program Canon namjerava pomoći partnerima da se izdvoje od konkurencije. Da bi pomogla u ostvarenju zajedničkih poslovnih ciljeva, ova će robna marka ponuditi niz alata, uključujući servise za stvaranje potražnje i upravljanje potencijalnim kupcima, kao i ponuditi uvide o kretanjima na tržištu kako bi partneri mogli razumjeti nova tržišta i proširiti se na njih, stvarajući tako kvalitetnije potencijalne kupce u cijelom rasponu poslovanja.

Osvajanje

Putem novog središta za učenje Partner Learning Hub partneri će moći pristupati dodatnim tečajevima i resursima namijenjenim da im pomognu u učinkovitijem sklapanju poslova i povećanju prodaje. Ti su resursi strukturirani u tri dijela: stjecanje znanja o Canonovu portfelju proizvoda i njihovim prednostima, potpora prodajnim razgovorima i nova platforma za registraciju sklopljenih poslova. Partneri će se moći fokusirati i na posebne tržišne izazove kroz specijalizirane nizove predavanja o pojedinim tržištima u kojima se detaljnije istražuje način na koji kupci u tim sektorima razmišljaju i kupuju.

Optimizacija

I na kraju, Canon će ponuditi presjek usluga kojima će smanjiti administrativno opterećenje kako bi partneri ostali fokusirani na svoje ciljeve. To će obuhvaćati mogućnost servisa i plan učinkovitosti, kao i katalog za omogućivanje usluga.

Hermann Anderl, izvršni direktor Canona CEE, rekao je: “Za Canon CEE uska suradnja s partnerskim kanalom od ključne je važnosti za postizanje zajedničkih ciljeva. Upravo taj duh partnerstva pomaže nam da ponudimo inovacije i transformiramo poslovanje krajnjih kupaca koji koriste Canonove proizvode i rješenja u svrhu veće profitabilnosti i produktivnosti. Svaka tvrtka ima različite planove za rast i razvoj poslovanja, pa naš partnerski program nudi prilagođene ponude kojima ćemo zadovoljiti te potrebe. Nudimo jasno strukturirano partnersko putovanje koje se fokusira na povećanje rasta, podržava specijalizaciju i nudi prednosti i nagrade koje odražavaju performanse.“

Ana Škeva, direktorica tvrtke Oganj, Canonovog partnera iz Zagreba, izjavila je: “Canonov partnerski program temelj je naše suradnje s tvrtkom Canon CEE. On nam omogućuje pristup bogatom portfelju alata za razvoj i unaprjeđenje poslovanja i daje nam veliko povjerenje u Canonovu tržišnu marku i Canonov tim.”

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675