| | | |

Tvrtka Maidea jedna je od sedam hrvatskih kompanija koje će nastupiti na ovogodišnjem CeBIT-u

Pin It

Maidea je svoje prisustvo na CeBIT-u usmjerila na predstavljanje tri grupe rješenjaMaidea je svoje prisustvo na CeBIT-u usmjerila na predstavljanje tri grupe rješenja

Tvrtka Maidea, jedna je od sedam hrvatskih kompanija koje su osigurale svoj nastup na ovogodišnjem najvećem sajmu informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija, CeBIT 2018., Maidei je ovo prvi nastup, a svoje prisustvo osigurala je uz potporu financijskih sredstava iz Europskih fondova i projekta „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova.“

Maidea je svoje prisustvo na CeBIT-u usmjerila na predstavljanje tri grupe rješenja. Riječ je o ServiceAppu, cjelovitom softverskom rješenju za upravljanje postprodajom, primarno namijenjeno srednjim i velikim tvrtkama, a s kojim je tržište već upoznato. Potom drugu grupu čine rješenja odnosno StoreApp platforma za online trgovinu. Dok će kao treću grupu predstaviti rješenja po narudžbi, tzv. Custom development rješenja. Kroz sva tri segmenta koja će predstaviti, Maidea jamči kako se radi o visokokvalitetnim, inovativnim i multifunkcionalnim softverskim rješenjima koja se zbog prilagođene arhitekture mogu implementirati, integrirati i koristiti u svim poslovnim okruženjima. Naime, Maidea je jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja svoje poslovanje od samog početka temelji na suvremenom upravljanju IT uslugama temeljenih na projektno orijentiranoj metodologiji, dok tim tvrtke koristi ITSM (IT Service Management), ISO 9001 i ISO 27001 certifikate i standarde u upravljanju kvalitetom, procesom razvoja te upravljanju sigurnosti isporučenih rješenja i usluga.

„Odlazak na CeBIT za nas predstavlja svojevrsnu prekretnicu. Rastemo stabilno i kontinuirano i želimo dugoročne rezultate naših ulaganja. Zahvaljujući potpori iz EU fondova, širenje našeg poslovanja dobilo je podršku i motivira nas na realizaciju naših planova. Već smo organizirali brojne sastanke na kojima ćemo naš tim i poslovni portfelj uz korisničke reference predstaviti na najbolji mogući način.“ Ističe Matija Matijevac, osnivač i direktor Maidea d.o.o..

CeBIT, kao centralno mjesto i barometar inovacija, idealno je za predstavljanje noviteta. Maidea neće biti iznimka, te će premijerno predstaviti i novo rješenje. Riječ je o rješenju ServiceApp SMB, odnosno jednostavnijoj verziji sustava namijenjenog za male i srednje tvrtke sa namjerom olakšavanja poslovanja koja uključuje sve potrebne funkcionalnosti koja tim tvrtkama osigurava kontinuitet razvoja i unaprjeđenje rada.

Maidea inače godinama predstavlja ozbiljnog konkurenta na domaćem ICT tržištu, dok stabilnim, ali kontinuiranim rastom otvara mogućnosti inozemnog širenja. Podrškom koju pružaju Europski i strukturni fondovi, tvrtka dobiva novi impuls kojim će ubrzati strategiju razvoja.

„Od našeg nastupa na CeBIT-u imamo velika očekivanja. Vjerujemo da međunarodnim kompanijama možemo pokazati kvalitetne, stabilne i inovativne usluge i rješenja i ostvariti nova korisnička iskustva.“ Naglasio je Matijevac.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675