| | | |

powered_by_lenovo_2020 Lenovo otvara tvornicu u Mađarskoj - CroPC.net

Lenovo otvara tvornicu u Mađarskoj

Pin It

Pokretanje proizvodnje proizvoda za poslovne korisnike u Europi omogućit će tvrtki Lenovo isporučivanje najbolje moguće usluge svojim korisnicima i partnerima iz EMEA regijePokretanje proizvodnje proizvoda za poslovne korisnike u Europi omogućit će tvrtki Lenovo isporučivanje najbolje moguće usluge svojim korisnicima i partnerima iz EMEA regije

Tvrtka Lenovo objavila je kako će započeti proizvodnju proizvoda za poslovne korisnike iz EMEA regije u Europi – uključujući x86 servere i cjelokupni raspon proizvoda za pohranu i networking za okružje podatkovnih centara

Korisnici i partneri iz EMEA regije imat će pogodnosti u vidu brže isporuke i veće fleksibilnosti pri udovoljavanju njihovih potreba kada proizvodni partner tvrtke Lenovo, Flex, započne s proizvodnjom proizvoda iz linije x86 servera tvrtke Lenovo u Mađarskoj.

Pokretanje proizvodnje proizvoda za poslovne korisnike u Europi omogućit će tvrtki Lenovo isporučivanje najbolje moguće usluge svojim korisnicima i partnerima iz EMEA regije, a istodobno potvrditi njenu predanost da ostane predvodnik u prostoru poslovnog računalstva. Proizvodnja će započeti u ljeto 2016. godine, a nadopunjavati će postojeću proizvodnju linije ThinkServera u pogonima tvrtke Flex kao i brojnih drugih proizvoda proizvedenih.

Postrojenje tvrtke Flex u Mađarskoj, namijenjeno tvrtki Lenovo, proizvoditi će cijeli raspon x86, uključujući sastavljanje sustava, potpuni raspon mogućnosti za pohranu i networking, te potpuno integrirane rackove koji omogućuju konfiguriranje prema željama korisnika.

Flex je šest godina strateški partner tvrtke Lenovo i već je uključen u proizvodnju širokog raspona proizvoda, uključujući osobna računala, telefone, ThinkServere i popravke tableta. Štoviše, postrojenje u Sarvaru u Mađarskoj je upravo proizvelo i isporučilo svoje 5 milijunto osobno računalo za Lenovo u EMEA regiji.

Partnerstvo s tvrtkom Flex središnji je dio strategije tvrtke Lenovo za uravnoteženje proizvodnje koju ima u svom vlasništvu s proizvodnjom od strane vanjskih kooperanata, koja osigurava Lenovu korištenje najboljih vanjskih inovacija kako bi potaknula poboljšanja u proizvodnji.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675