Lenovo
Featured

Dinko Eror novi je potpredsjednik Red Hata za EMEA Središnju Europu

Red Hat je nedavno imenovao Dinka Erora za potpredsjednika EMEA Srednje Europe
Red Hat je nedavno imenovao Dinka Erora za potpredsjednika EMEA Srednje Europe
Red Hat je nedavno imenovao Dinka Erora za potpredsjednika EMEA Srednje Europe

Na ovoj ključnoj poziciji, Dinko će biti odgovoran za 23 zemlje u regijama DACH (Njemačka, Austrija, Švicarska), Beneluks (Belgija, Nizozemska, Luksemburg) te istočnu Europu (Bugarska, Moldavija, Poljska, Rumunjska), Slovačku, Češku, Mađarsku, Ukrajinu i jadranske zemlje (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Srbija, Slovenija, Hrvatska)

Ova konsolidacija regije Srednje Europe omogućava klijentima i partnerima još efikasniju podršku.

Dinko Eror donosi više od 25 godina iskustva u vođenju globalnih tehnoloških kompanija. Prije dolaska u Red Hat, bio je izvršni direktor Dell Technologies u Njemačkoj, viši potpredsjednik EMEA za Dell Technologies i Dell EMC, član uprave EMEA organizacije EDS & HP, te nedavno COO Matrix grupe. Također je bio u upravnim odborima raznih njemačkih srednjih poduzeća i start-upova, što mu je omogućilo da stekne bogato iskustvo.

"Radujem se novom izazovu. Uživam u praćenju kompanija iz različitih industrija i zemalja na njihovom digitalnom putovanju. Red Hat ima jasnu viziju kako moderna digitalna rješenja mogu dugoročno promijeniti poslovne modele. S našim portfeljem rješenja za hibridne Cloud infrastrukture, aplikacijskim uslugama, razvojem i automatizacijom zasnovane na Cloud-nativnim aplikacijama, te našom posebnom korporativnom kulturom, savršeno smo pozicionirani za to," objašnjava Dinko Eror.  "U posljednjih nekoliko godina, Adriatic regija, iz koje i sam dolazim, razvila se u pionira tehnoloških start-upa u područjima kao što su umjetna inteligencija, blockchain i fintech. To je dinamično, informatički potkovano tržište na kojem mladi, dobro obrazovani ljudi koriste svoje vještine i resurse za stvaranje inovativnih rješenja. Naši zaposlenici u regiji mogu podržati kompanije u njihovoj IT transformaciji."

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.