Huawei

Privatno bankarstvo Zagrebačke banke proglašeno najboljim u Hrvatskoj u 2022.

Nagradu dodjeljuje žiri sastavljen od međunarodnih sudaca, a ključan faktor u ocjenjivanju bio je način na koji banke isporučuju svoje usluge privatnog bankarstva klijentima

Nagradu dodjeljuje žiri sastavljen od međunarodnih sudaca, a ključan faktor u ocjenjivanju bio je način na koji banke isporučuju svoje usluge privatnog bankarstva klijentima

Magazini Professional Wealth Management (PWM) i The Banker proglasili su Privatno bankarstvo Zagrebačke banke, članice Grupe UniCredit, najboljim u Hrvatskoj u sklopu dodjele Global Private Banking Awards 2022.

Grupa UniCredit dobila je priznanje za poslovanje u Središnjoj i Istočnoj Europi (CEE), a uz Hrvatsku, nagradu za najbolje privatno bankarstvo dobila je i Bugarska.

"Zagrebačka banka je snažan brend koji svojim klijentima osigurava visokokvalitetnu uslugu, sigurnost i podršku. U ime svojih zaposlenika koji svakodnevno ulažu veliki trud u poslovanju s našim klijentima, zahvaljujem na nagradi za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj ", poručila je Helena Ćorić, direktorica Privatnog bankarstva u Zagrebačkoj banci.

Kao najveća banka u Hrvatskoj, Zagrebačka banka svojim klijetima pruža visoku razinu usluge privatnog bankarstva, oslanjajući se na više od dva desetljeća iskustva. Tim privatnog bankarstva ispunjava investicijske potrebe klijenata, a kroz dugogodišnji poslovni odnos temeljen na povjerenju i stručnosti, pronalaze najbolja rješenja za njih.

Nagradu dodjeljuje žiri sastavljen od međunarodnih sudaca, a ključan faktor u ocjenjivanju bio je način na koji banke isporučuju svoje usluge privatnog bankarstva klijentima. Ostali kriteriji uključivali su ključne pokazatelje uspješnosti koji se tiču: upravljanja portfeljem, raspodjele imovine, dubinskog snimanja, upravljanja rizicima, strategije rasta, službe za korisnike, etičkih faktora, poslovnih modela, razine zadržavanja osoblja i inovacija. Analiza je uključivala ocjenjivanje kako kvalitativnih tako i kvantitativnih informacija. Pobjedničke i visoko pohvaljene banke prepoznate su kao banke čije se usluge izdvajaju od usluga drugih banaka na njihovim tržištima ili regijama.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Lenovo

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675