| | | | |

powered_by_lenovo_2020 IBM i Ablera razvijaju virtualnu asistenticu Beth za osiguravatelje - CroPC.net

IBM i Ablera razvijaju virtualnu asistenticu Beth za osiguravatelje

Kupci mogu razgovarati s Beth na svom materinjem jeziku i dobiti podršku putem različitih kanala (platforme za razmjenu poruka, web, aplikacije) s bilo kojeg uređaja
Kupci mogu razgovarati s Beth na svom materinjem jeziku i dobiti podršku putem različitih kanala (platforme za razmjenu poruka, web, aplikacije) s bilo kojeg uređaja
Kupci mogu razgovarati s Beth na svom materinjem jeziku i dobiti podršku putem različitih kanala (platforme za razmjenu poruka, web, aplikacije) s bilo kojeg uređaja

Ablera, bugarska tvrtka specijalizirana za razvoj poslovnih digitalnih usluga pogonjenih s AI/ML (umjetna inteligencija/strojno učenje), odabrala je IBM Garage za zajedničko stvaranje "Beth" - inteligentne višejezične i višekanalne virtualne asistentice za osiguravatelje, koju pokreće IBM Watson na IBM Cloudu

U dva tjedna razvijen je minimalno održivi proizvod (MVP – minimum viable product) virtualne asistentice. Daljnjim razvojem, Ablerina inteligentna virtualna asistentica Beth podržava interakciju osiguravajućih društava sa svojim kupcima, njihovim agentima i zaposlenicima i pomaže im u brzoj i jednostavnoj obradi općih i specifičnih zadataka poput iznošenja cijene, prvih obavijesti o gubitku (FNOL), automatske obrade zahtjeva u stvarnom vremenu 24/7/365, oponašajući ljudsku komunikaciju s krajnjim korisnikom.

Beth će provesti kupce kroz postupak osiguranja kako bi dovršila njihove zahtjeve i obavila zadatke u roku od nekoliko minuta, uklanjajući probleme u korisničkom iskustvu.

Kupci mogu razgovarati s Beth na svom materinjem jeziku i dobiti podršku putem različitih kanala (platforme za razmjenu poruka, web, aplikacije) s bilo kojeg uređaja.

Beth je osposobljena da razumije različite vrste pitanja bez obzira na to kako su postavljena, prepoznaje namjere i pruža personalizirane i prilagođene odgovore i savjete, izvlačeći potrebne informacije iz različitih izvora s kojima je integrirana (osnovni sustav osiguravatelja, financijski sustav, sustav upravljanja odnosima s kupcima itd.).

Beth je spremna i već se može koristiti za sve poslovne linije osobnog osiguranja (motorna vozila, kuće, putovanja) osim životnog,  dok su zdravstveno i komercijalno osiguranje u planu Ablere za sljedeću godinu.

“IBM Garage brzo je oblikovao naš proces i proizvod. Uz našu stručnost na europskom tržištu osiguranja spojenu s idejom za proizvod vođen umjetnom inteligencijom, trebao nam je pouzdani partner s resursima koji će nam pomoći da našu ideju pretvorimo u stvarnost“ rekao je Anry Levy, osnivač i izvršni direktor Ablere.

"IBM je sretan što pruža podršku Ableri za ovo rješenje i druge naprednih usluge na globalnoj razini", rekao je Johannes Maurer, generalni direktor IBM-a za Jugoistočnu Europu. “Praktično preko noći, širenje COVID-19 promijenilo je cjelokupno okruženje u kojem djeluju organizacije širom svijeta. Kako bi ubrzali svoja digitalna transformiranja, sve se veći broj organizacija okreće IBM Garage-u, IBM-ovom pristupu za brze inovacije, za transformaciju iznutra prema van. Od početka godine, broj angažmana s IBM Garage popeo se s gotovo 300 na preko 150, u različitim industrijama. "

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675