Njuškalo

APC by Schneider Electric prvak među dobavljačima u regiji EMEA

Schneider Electricov APC jedna je od sedam tvrtki koje su zadržale status „prvaka” dvije godine zaredom, zajedno s  tvrtkama HPE i Lenovo, s kojima je u savezu Alliance Partners
Schneider Electricov APC jedna je od sedam tvrtki koje su zadržale status „prvaka” dvije godine zaredom, zajedno s  tvrtkama HPE i Lenovo, s kojima je u savezu Alliance Partners
Schneider Electricov APC jedna je od sedam tvrtki koje su zadržale status „prvaka” dvije godine zaredom, zajedno s  tvrtkama HPE i Lenovo, s kojima je u savezu Alliance Partners

Schneider Electric proglašen je „prvakom među dobavljačima” u regiji EMEA od strane neovisne analitičke kuće Canalys, Schneider Electricova tvrtka APC to priznanje dobila već drugu godinu zaredom

Izvještaj Canalys Channel Leadership Matrix EMEA 2020 nastaje kao rezultat procjene kvalitete dobavljača tehnologija koji su se - spajajući iskustva partnera i korisnika s poslovnom profitabilnošću u područjima kao što su podrška, marketing i ostala – postavili kao globalni referentni standard. „Prvak” u tom izvještaju mora demonstrirati najviši mogući stupanj angažmana prema partnerima i istodobno ispunjavati sve njihove potrebe kroz lanac opskrbe, međusobne odnose, komunikaciju i upravljanje klijentima.

Canalys je Schneider Electricovu tvrtku APC proglasio vodećom na temelju brojnih faktora, posebno navodeći iznimno kvalitetnu tehničku podršku, učinkovitost u upravljanju odnosima s klijentima i lakoću poslovne suradnje, kao vodeća područja uspješnosti. Canalys je dodatno naglasio i činjenicu koja kaže kako je Schneider Electricova tvrtka APC  svoj sadašnji status i uspjeh ostvarila izvrsnom komunikacijom s partnerima i sustavnom gradnjom odnosa u svakom od prodajnih kanala. I sve to učinjeno je uz stalno unaprjeđivanje nagrađivanog programa za partnere, razvoj vještina upravljanja klijentima, treninzima prodajnih trenera, izvršavanje marketinške strategije te poticanjem i aktiviranjem partnera u svim najvažnijim područjima rasta.

„Velika je čast za našu kompaniju biti već drugu godinu zaredom proglašen prvakom u Canalysovoj matrici vodstva”, izjavio je Rob McKernan, viši potpredsjednik u tvrtki Schneider Electric Europe. „To je trenutak ponosa za naš nagrađeni APC tim, u vrlo neobičnoj godini koja je za cijeli naš sektor bila iznimno izazovna. Dobiveno priznanje još jednom pokazuje važnost inovativnosti, suradnje i pristupa koji partnera stavlja na prvo mjesto.”

Canalysova matrica vodstva - Channel Leadership Matrix EMEA 2020 – sastoji se od četiri kategorije: prvaka, izazivača, rastućih i zalutalih. Svaka od tih kategorija obuhvaća tvrtke na različitoj razini rasta, razvoja i prepoznatosti u određenom IT kanalu. Canalys svoju matricu vodstva opisuje kao alat kojim „procjenjuje radni učinak dobavljača u određenom prodajnom kanalu, na temelju kombinacije prikupljenih povratnih informacija i neovisne analize” u segmentima kao što su strategija, ulaganja, izvedba i planirane inicijative.

Schneider Electricov APC jedna je od sedam tvrtki koje su zadržale status „prvaka” dvije godine zaredom, zajedno s  tvrtkama HPE i Lenovo, s kojima je u savezu Alliance Partners. Naslov prvaka priznanje je „iznimnom postignuću” proizvođača i tvrtka Canalys ga dodjeljuje kompanijama koje ostvare znatno poboljšanje u području u kojem su već ostvarile vodeću ulogu u industriji i koje imaju zajedničke značajke, kao što su strateška usmjerenost razvoju poslovnih modela i težnja postizanju zajedničkog uspjeha.

Stalno se fokusirajući na vlastiti ekosustav partnera i stvarajući pred integrirana računalna rješenja za zajednički rad na rubu mreže, Schneider Electric pomaže svojim partnerima u usluživanju korisnika na novim i rastućim tržištima, pomaže im u uvećanju dobiti te u dodavanju vrijednosti, putem podacima oplemenjenih digitalnih usluga.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.