| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Porsche Design i AOC najavljuju ekskluzivno partnerstvo - CroPC.net

Porsche Design i AOC najavljuju ekskluzivno partnerstvo

Ovim strateškim partnerstvom Porsche Design ulazi u brzorastuće tržište gaming monitora

Porsche Design i AOC najavljuju ekskluzivno partnerstvo koje kombinira sofisticirani i funkcionalni dizajn renomiranog brenda Porsche Design s AOC-ovom state-of-the-art tehnologijom monitora

Zajedno će na tržište lansirati izvanredne gaming monitore, namijenjene za gamere koji traže vrhunsku izvedbu, dok istovremeno pridaju važnost progresivnom dizajnu i modernoj gaming „postaji“.

Porsche Design brand je sinonim za ekskluzivne proizvode, te garantira preciznost i izvrsnost. Filozofija ovog brenda u dizajnu je optimizirati formu i funkciju otkrivajući nova i inovativna rješenja. AOC je podružnica TPV Technology kompanije, najvećeg proizvođača LCD monitora na svijetu. Zahvaljujući svojim izvrsnim, high-performance i unikatnim gaming monitorima iz AOC Gaming i Premium AGON linija, AOC drži uvjerljivo prvo mjesto na svjetskom tržištu gaming monitora. Sinergija obje kompanije, zavidna polja djelovanja i znanja, rezultirati će odličnim proizvodima koji će se isticati kako u dizajnu, tako i u funkcionalnosti. Prvi monitor Porsche Design-a i AOC-a bit će uskoro predstavljen u cijelom svijetu.

Ovim strateškim partnerstvom Porsche Design ulazi u brzorastuće tržište gaming monitora. Naime, svjetski tržišni udio gaming monitora od 144 Hz i više je narastao za čak 76 posto u usporedbi s krajem 2019. godine. Nova suradnja korisnicima će ponuditi ekskluzivan lifestyle-brand pristup targetirajući posebno mlade koji uživaju u gamingu i široku target skupinu s jakom zajednicom diljem svijeta. Posuđujući iz uhodanog moto sport svijeta, monitori su savršena tranzicija od sporta na cesti, do sporta u dnevnom boravku. Za AOC je ovo moderan dodatak njihovoj širokom spektru dizajnerskih proizvoda, ovaj put u gamerskom portfelju.

“Porsche Design nudi ekskluzivan spektar elektroničkih proizvoda, a gaming je jedno od najbrže rastućih tržišta u ovom sektoru. Gaming monitori savršeno se uklapaju u naš portfelj tehnološki inspiriranih lifestyle proizvoda, te s uzbuđenjem najavljujemo suradnju sa snažnim i prepoznatljivim partnerom poput AOC-a., jednog od vodećih svjetskih brandova na tržištu monitora,'' izjavio je Jan Becker, CEO Porsche Designa.

“Iznimno smo uzbuđeni i ponosni zbog suradnje s takvim fantastičnim partnerom poput Porsche Designa. Njihova duga tradicija se savršeno stopila s našim modernim dizajnom monitora. Vjerujemo da zajedničkim snagama, zahvaljujući našim vrhunskim i potpuno unikatnim monitorima, svim gamerima možemo pružiti izvanredno iskustvo,” dodao je Nico Vernieuwe, viši potpredsjednik poslovanja brenda u kompaniji TPV Technology.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675