| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Combisovo rjesenje za upravljanje API servisima u Wiener osiguranju - CroPC.net

Combisovo rjesenje za upravljanje API servisima u Wiener osiguranju

API ili Application Programing Interface je od vitalnog značenja u vrijeme digitalnog poslovanja i ključ je za agilnu integraciju

Sistem integrator Combis implementirao je napredno rješenje za upravljanje API servisima u Wiener osiguranju Vienna Insurance Group i tako realizirao prvu Red Hat 3Scale implementaciju u Hrvatskoj

API ili Application Programing Interface je od vitalnog značenja u vrijeme digitalnog poslovanja i ključ je za agilnu integraciju. Rješenje omogućava korisniku automatizaciju lansiranja aplikacija kao i automatsko provizioniranje testnih i razvojnih okolina te skraćuje vrijeme razvoja aplikacija i tako time to market novih servisa.

“Lansiranje novih servisa poput naše nove mobilne aplikacije postalo je jednostavnije, agilnije i brže, a aspekt sigurnosti pokriven. Stvoreni su preduvjeti da uistinu pričamo o digitalnoj transformaciji poslovanja”, rekao je ovom prilikom Josip Miličić, direktor informatike u Wiener osiguranju.

Rješenje nudi i mnoge alate koji olakšavaju svakodnevni posao razvojnom timu i predstavlja sveobuhvatnu platformu spremnu za cloud-native aplikacije.

“U Combisu vjerujemo kako je važno mijenjati se s tržištem i mijenjati tržište. Stoga smo u prvom redu iznimno zahvalni i ponosni na povjerenje koje nam je Wiener osiguranje ukazalo na prvoj referenci ovakvog tipa, kao i Red Hatu što je prepoznalo Combis kao strateškog partnera za ovu regiju. Naravno, ne želim izostaviti spomenuti i značajan trud i visoke kompetencije koje se nalaze u Combisovim ekspertima za OpenSource tehnologije“, izjavio je Igor Dužević, direktor sektora profesionalnih usluga i sistemske integracije u Combisu.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675