| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Zagrebačka banka i UniCredit podržavaju svoje dobavljače bržim plaćanjima - CroPC.net

Zagrebačka banka i UniCredit podržavaju svoje dobavljače bržim plaćanjima

To će znatno ubrzati ciklus plaćanja i osigurati da se plaćanja obavljaju brže od uobičajenih ugovornih uvjeta od 30 dana

Zagrebačka banka, kao i druge članice Grupe UniCredit, odlučila je ubrzati isplate svojim dobavljačima po principu plaćanja po primitku računa te im na taj način pružiti dodatnu podršku

To će znatno ubrzati ciklus plaćanja i osigurati da se plaćanja obavljaju brže od uobičajenih ugovornih uvjeta od 30 dana. Ubrzanje plaćanja će dodatno podržati poduzeća u upravljanju njihovim obrtnim kapitalom.

„Odluka koja je donesena imat će konkretan utjecaj na tisuće dobavljača Grupe UniCredit. Na taj način realnoj ekonomiji dajemo likvidnost u vrijeme kada to stvarno čini razliku. Kao i uvijek, želimo djelovati kao pouzdan partner prema našim dobavljačima i ohrabriti ih da djeluju jednako kada su u pitanju njihovi vlastiti lanci opskrbe“, poručio je Romeo Collina, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

Zagrebačka banka će odmah izvršiti bankovne transfere svojim dobavljačima, nakon što preko ugovorenih kanala zaprimi  fakturu i nakon što prođe sve potrebne standardne kontrole.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675