| | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon otvorio novu tvornicu za proizvodnju tinte UVgel - CroPC.net

Canon otvorio novu tvornicu za proizvodnju tinte UVgel

Novi proizvodni centar za tinte posve je u pogonu od 1. prosinca 2019. i ima krajnje inovativan tijek rada za obradu sirovih sastojaka kroz više koraka te u bačvama od 200 litara za svaku boju

Canon je u sklopu svog inovacijskog i razvojnog kampusa u nizozemskom gradu Venlo otvorio novi centralni pogon za proizvodnju tinte UVgel kako bi zadovoljio sve veću potražnju na tržištu, količine tinte UVgel koja se proizvodi za liniju tiskarskih strojeva za tisak na materijale iz role u zadnjih se godinu dana udvostručila

Godine 2019. Canon je napravio više od 1200 instalacija svojih tiskarskih strojeva na valjke iz serije Colorado s tehnologijom UVgel. Da bi podržao tu sve veću bazu korisnika i njihove rastuće potrebe za tiskom na valjke, Canon je odlučio povećati proizvodne kapacitete za tintu UVgel.

Novi proizvodni centar za tinte posve je u pogonu od 1. prosinca 2019. i ima krajnje inovativan tijek rada za obradu sirovih sastojaka kroz više koraka te u bačvama od 200 litara za svaku boju. Na kraju automatizirane proizvodne linije tinta se prebacuje u bočice za tintu Canon UVgel i odmah je spremna za slanje kupcima, čime se osigurava brza isporuka.

„Uspjeli smo u manje od godinu dana udvostručiti svoju proizvodnju tinte i naš operativni tim nastavit će pomagati korisnicima da tiskaju sve veće količine grafike velikog formata na valjke. Istovremeno je naš novi pogon napravljen tako da bude ekološki što prihvatljiviji. S fokusom na radnu učinkovitost taj pogon nudi veće uštede energije ponovnom upotrebom kapaciteta za hlađenje iz drugih proizvodnih pogona u našem kampusu i korištenjem toplinske pumpe za zagrijavanje hladnog zraka koji dolazi u zgradu toplinom zraka koji izlazi iz proizvodnog pogona“, rekao je Rob Puts, potpredsjednik proizvodnje i logistike u Canonovu odjelu za produkcijski tisak.

S novim proizvodnim pogonom za tintu UVgel Canon dodatno potvrđuje svoju predanost i ambicije rasta na tržištu grafike velikog formata koja se tiska na valjke.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675