| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei dobio ugledno Gartner priznanje za mrežnu infrastrukturu za obrazovne institucije - CroPC.net

Huawei dobio ugledno Gartner priznanje za mrežnu infrastrukturu za obrazovne institucije

Gartner proizvođače opreme rangira pa ocjenama korisnika i tehnoloških stručnjaka

Gartner proizvođače opreme rangira pa ocjenama korisnika i tehnoloških stručnjaka

Huaweijeva žična i bežična LAN pristupna infrastruktura dobila je visoko priznanje za jednu od najboljih globalnih infrastruktura prema evaluaciji Gartner Peer Insights Customers Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure za siječanj 2020.

Gartner proizvođače opreme rangira pa ocjenama korisnika i tehnoloških stručnjaka, a Huawei je jedina neamerička tvrtka na popisu s visokom ocjenom od 4,7 (od 5) temeljenom na 196 recenzije.

"Fokusirani smo na izradu rješenja i proizvoda koja korisnici prepoznaju najboljima u praksi. Nastavljamo s inovacijama koja će pomoći korisnicima u njihovoj digitalnoj transformaciji”, izjavio je Zhao Zhipeng, predsjednik Huaweijeve jedinice za izradu mrežne infrastrukture za obrazovne institucije.

Najbolje recenzije Huawei je dobio za opremu namijenjenu obrazovnim institucijama poput Ethernet sklopki, unutarnjih i vanjskih pristupnih točaka te mrežne platforme u oblaku. Huaweijeva oprema je prepoznata kao vrhunska po pitanju performansi, pouzdanosti i lakoće rukovanja.

Gartner Peer Insights je cijenjena evaluacije kvalitete opreme koja pomaže pri odabiru dobavljača IT opreme, a uključuje 215.000 pregleda na više od 340 tržišta.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675