| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Vertiv Croatia ugostio američkog veleposlanika W. Roberta Kohorsta - CroPC.net

Vertiv Croatia ugostio američkog veleposlanika W. Roberta Kohorsta

Vertiv Croatia zapošljava preko 200 stručnjaka
Vertiv Croatia zapošljava preko 200 stručnjaka
Vertiv Croatia zapošljava preko 200 stručnjaka

Američki veleposlanik W. Robert Kohorst posjetio je tvrtku Vertiv Croatia, vodećeg dobavljača na području telekom i IT infrastrukture, te dobio bolji uvid u poslovanje američkih kompanija na području Hrvatske

Za vrijeme posjete upoznao se s poslovanjem, izazovima s kojima se tvrtka susreće i njihovim pogledima na tržište te im čestitao na nedavnom otvorenju novih ureda.

Vertiv Croatia zapošljava preko 200 stručnjaka, ima ulogu prodajno servisnog centara za područje Centralne Europe koje broji 20 zemalja, proizvodni je centar za EMEA regiju na području modularnih podatkovnih centara te Vertiv globalni svjetski centar u dizajniranju podatkovnih centara. Tvrtka posluje kao podružnica Vertiva (NYSE: VRT), svjetskog lidera i vodećeg dobavljača na području telekom i IT infrastrukture, čiji klijenti uključuju 70% tvrtki koje se nalaze na listi Fortune 500.

Pri posjeti nedavno otvorenih Vertivovih ureda u Zagrebu, veleposlanik W. Robert Kohorst iz prve je ruke doživio ključnu ulogu koju Vertiv obnaša kao globalni lider na polju podatkovnih centara. Uprava Vertiva, koju čine Vlasta Brozović, Igor Grdić i Viktor Petik, provela je veleposlanika kroz urede te ga upoznala sa stručnim timovima koji su temelj uspjeha same tvrtke.

„Velika nam je čast ugostiti veleposlanika g. Roberta Kohorsta i prezentirati mu naše poslovanje. Ovaj posjet također je potvrda svega što radimo i smjera u kojem idemo. Tržište podatkovnih centara razvija se velikom brzinom i sve veći broj kompanija traži inovativna i kvalitetna rješenja. Naša posvećenost kvaliteti i razvoju novih infrastrukturnih rješenja omogućuje našim klijentima uspješno poslovanje, odnosno bržu i uspješniju digitalizaciju poslovanja.“, izjavio je Igor Grdić, član Uprave Vertiv Croatia.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675