| | |

powered_by_lenovo_2020 Paul Watts je novi komercijalni direktor softverske tvrtke Lemax - CroPC.net

Paul Watts je novi komercijalni direktor softverske tvrtke Lemax

Pin It

Watts je Japan zamijenio dolaskom u Zagreb, u brzorastuću SaaS (Software as a Service)  tvrtku koja razvija sveobuhvatni enterprise softver putem kojeg turističke agencije i turoperatori diljem svijeta vode svoje kompletno poslovanje i automatiziraju poslovne proceseWatts je Japan zamijenio dolaskom u Zagreb, u brzorastuću SaaS (Software as a Service)  tvrtku koja razvija sveobuhvatni enterprise softver putem kojeg turističke agencije i turoperatori diljem svijeta vode svoje kompletno poslovanje i automatiziraju poslovne procese

Nakon dvadeset pet godina vođenja prodajnih strategija i procesa te ljudskih potencijala diljem Azije, SAD-a i Europe, hrvatskoj softverskoj tvrtki Lemax pridružio se Paul Watts na poziciji komercijalnog direktora kao katalizator razvoja prodajnih kapaciteta u trenutnoj fazi ekspanzije tvrtke

Watts je Japan zamijenio dolaskom u Zagreb, u brzorastuću SaaS (Software as a Service)  tvrtku koja razvija sveobuhvatni enterprise softver putem kojeg turističke agencije i turoperatori diljem svijeta vode svoje kompletno poslovanje i automatiziraju poslovne procese. Tijekom svoje karijere, Watts je pokretao i uspostavljao timove za skaliranje prihoda i rast kroz optimizaciju prodajnih procesa, razvoj poslovanja i strateških suradnji. U Lemaxu će biti zadužen za prenošenje svog bogatog iskustva na čak tri odjela ključna za ostvarenje očekivanog globalnog rasta: marketing, prodaju i odjel za brigu o korisnicima. Novi komercijalni direktor planira značajna zapošljavanja u timovima koje vodi te otvaranja globalnih ureda kako bi se približili postojećim i ciljanim korisnicima na stranim tržištima.

Lemax trenutno broji preko 120 korisnika na šest kontinenata, a Wattsovim dolaskom osigurat će se realizacija internog programa za razvoj best-in-class prodajnih vještina pod nazivom Sales Execution akademija.

U razgovorima s tvrtkom posljednjih mjeseci, Watts ističe kako je uvidio da je Lemaxova trenutna faza rasta izazov po njegovoj mjeri. “U Lemax me, osim Hrvatske, privukla činjenica kako tvrtka radi na transformaciji turističkog sektora i već predstavlja globalnog igrača na tom području. Uvjeren sam kako svojim iskustvom u brzorastućim organizacijama mogu donijeti dodanu vrijednost zaposlenima u Lemaxu te dugoročno utjecati na ostvarenje tvrtkine vizije, postati vodeći igrač na svjetskom tržištu.” komentirao je Watts.

Watts ima dokazani uspjeh u operativnoj izvedbi poslovnih strategija, od osnivačke faze, sve do ekspanzije poslovanja velikih globalnih kompanija poput TIBCO, Blue Prism i Staffware. Gaji strast prema osmišljavanju tzv. go-to-market priručnika - detaljnih strategija za realizaciju dugotrajne vrijednosti proizvoda ili usluga koje se ostvaruju na temelju funkcionalnih okvira za razvoj proizvoda, prodaje, isporuku te timski rad unutar marketinga.

“Ova suradnja je važan korak u našoj globalnoj ekspanziji, a slijedi joj otvaranje globalnih ureda. Pred nama je zanimljiv poslovni period u Lemaxu i očekuje nas daljnji, značajan rast. Ovo je trenutak u kojem započinje transformacija turističke industrije i mi želimo predvoditi tom promjenom.” izjavio je Mate Kostovski, direktor Lemaxa.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Audison Prima Sound Pack
koncertna dvorana na kotačima
Test: Goodram CARD IRDM
kartica visokih performansi
Vozili smo: Audi A4 35 TDI S tronic Advanced Plus
uspješno zatezanje bora
Test: Carly Universal Adapter
jedan za sve
Test: Huawei Watch GT2
bolji od prethodnika
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675