| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Hrvoje Išek nastavlja karijeru izvan Combisa - CroPC.net

Hrvoje Išek nastavlja karijeru izvan Combisa

Hrvoje Išek je dužnost predsjednika Uprave Combisa obavljao od 1. travnja 2016.
Hrvoje Išek je dužnost predsjednika Uprave Combisa obavljao od 1. travnja 2016.
Hrvoje Išek je dužnost predsjednika Uprave Combisa obavljao od 1. travnja 2016.

Combis, vodeća hrvatska high tech kompanija objavljuje da je predsjednik Uprave Hrvoje Išek podnio ostavku i najavio da 1. studenog 2019. karijeru nastavlja izvan kompanije

Od 1. studenog 2019., Uprava Combisa bit će sačinjena od jednog člana, Mladena Gregovića, člana Uprave za operacije koji je više od deset godina bio izvršni direktor IT sektora Raiffeisen banke u Hrvatskoj, a članom Uprave Combisa postaje 2016. godine.

Do imenovanja novog predsjednika Uprave, Damir Horvat, regionalni direktor prodaje Combisa, od 1. studenog 2019., privremeno preuzima operativno vođenje kompanije.

Hrvoje Išek je dužnost predsjednika Uprave Combisa obavljao od 1. travnja 2016. Prije toga, proveo je 16 godina u Hrvatskom Telekomu na raznim menadžerskim pozicijama. Na funkciju člana Uprave, a zatim i predsjednika Uprave Combisa, došao je iz Hrvatskog Telekoma s pozicije direktora Sektora korporativne prodaje.

„Hrvoje je tijekom svoje karijere u Hrvatskom Telekomu i Combisu dao izuzetan doprinos razvoju obje kompanije te postizanju strateških i poslovnih ciljeva. Uvjeren sam da će svojim iskustvom i stručnošću razvijati svoju karijeru i nadalje uspješno", izjavio je predsjednik Nadzornog odbora Combisa Saša Kramar.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675