| | | |

Svi poslovni računi tvrtke Hangar 18 odblokirani

Pin It

Nastavlja se uspješna poslovna suradnja s kupcima i dobavljačima, a zaposlenici koji su najveća vrijednost ove tvrtke, redovito primaju plaćeNastavlja se uspješna poslovna suradnja s kupcima i dobavljačima, a zaposlenici koji su najveća vrijednost ove tvrtke, redovito primaju plaće

Od srijede, 11. rujna tvrtki Hangar 18 d.o.o. odblokirani su svi poslovni računi predstečajnim rješenjem te tvrtka nastavlja s normalnim poslovanjem

Nastavlja se uspješna poslovna suradnja s kupcima i dobavljačima, a zaposlenici koji su najveća vrijednost ove tvrtke, redovito primaju plaće. Prioritet je postizanje uspješnih dogovora svih zainteresiranih strana i rješavanje obveza prema vjerovnicima s nadom pozitivnog ishoda cijelog procesa.

Tvrtka Hangar 18 d.o.o. osnovana je 2005 godine. Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Hangar 18 prolazi kroz proces restrukturiranja poslovanja, odnosno provode se određene organizacijske promjene i uvode poboljšanja u poslovne procese. Nastojanje Hangara 18 je eliminiranje neefikasnosti u poslovanju te se u potpunosti posvetiti povećanju operativne profitabilnosti i poboljšanju poslovnog modela.

Sve H18 Megastore trgovine IT opremom tvrtke Hangar 18 d.o.o. nude širok asortiman proizvoda, a  nalaze se svim većim gradovima u Hrvatskoj (Koprivnica, Čakovec, Varaždin, Đurđevac, Zagreb, Karlovac, Rijeka, Split i Dubrovnik). Paralelno nudi svoj asortiman i u web trgovini na adresi: www.megastore.hr. Ove godine su otvorena dva NOA brand stora, u Zadru i Šibeniku.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675