| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Astone – materijal budućnosti, dostupan danas - CroPC.net

Niskoenergetska kuća

od temelja do krova

Powered by:
Status projekta60%

Sljedeći radovi:
Postava keramike

  • eDom
  • Niskoenergetska kuća

Astone – materijal budućnosti, dostupan danas

Astone je sofisticiran materijal dobiven korištenjem visoke tehnologije proizvodnog procesa

Kupaonica je kutak svakog doma za koji slobodno možemo reći kako je kroz povijest doživio najviše promjena, kako u dizajnu i trendovima, tako i u materijalima

Gledano kroz povijest, dizajn, trendovi, a posebice materijali mijenjali su se iz godine u godinu donoseći napredak koji danas imamo na raspolaganju. Od kamena, metala, plastičnih materijala do danas naprednih materijala poput Astone, visokokvalitetnog kompozitnog čvrstog materijal razvijenog u Hrvatskoj u pogonima tvrtke Aquaestil. Upravo zbog niza odličnih karakteristika i visoke razine primjenjivosti za Astone volimo reći kako je materijal budućnosti, koji je dostupan već danas.

Kako je Astone u potpunosti homogen po cijelom svom presjeku, ovaj je materijal lako u potpunosti obnoviti brušenjem

Visoka tehnologija

Često kada pomislimo na pojam tehnološki napredan ili sofisticiran mislimo na neki uređaj, o kakvima na stranicama CroPC.net često pišemo. No, ponekad tehnološki napredan i sofisticiran može biti i predmet koji uopće ne nudi ikakve druge mogućnosti osim svoje namjene, poput Astone, materijala namijenjenog izradi pretežno kupaonske opreme, ali zahvaljujući svojim svojstvima možemo ga primijeniti i u drugim izvedbama. Naime, Astone je sofisticiran materijal dobiven korištenjem visoke tehnologije proizvodnog procesa, a upravo zahvaljujući svojim kompleksnim načinom nastajanja, za Astone možemo slobodno reći kako je tehnološki napredan. Ovaj umjetno proizveden materijal stabilan je na UV zrake, vrlo je otporan na većinu kemikalija i potpuno je neporozan što ga čini idealnim za primjenu u kupaonicama, ali i u objektima kao što su bolnice, laboratoriji ili zdravstvene ustanove. Termički kontakt, tj. toplinu, podnosi bolje od većine drugih materijala na tržištu, pa tako ga kratka izloženost visokoj temperaturi kao npr. pepelu cigarete ili vrućem ulju neće oštetiti. Astone je izuzetno otporan i na mehanička oštećenja čineći ovaj materijal superiornim u odnosu na do sada većinom korištene kompozitne materijale, poput akrila, ali i u odnosu na prirodne materijale poput kamena. Kako je Astone u potpunosti homogen po cijelom svom presjeku, ovaj je materijal lako u potpunosti obnoviti brušenjem, a pravilnim održavanjem zadržava uvijek svoj izvoran izgled. Za mat površine dovoljno je uzeti krpicu za čišćenje (poput Vileda Glitzi ili Scotch-Bride) i očistiti površinu razrijeđenim bjelilom (u omjeru 3:1) ili finim abrazivnim sredstvom za čišćenje koje je primjereno i za nehrđajući čelik. Za čišćenje sjajnih površina koristimo meku krpu i fino polirno sredstvo.

U kupaonskom programu, materijal Astone ćemo pronaći u liniji proizvoda Titan, hrvatskog proizvođača Aquaestil

Bezvremenski dizajn kupaonice

U kupaonskom programu, materijal Astone pronaći ćemo u liniji proizvoda Titan, hrvatskog proizvođača Aquaestil. Zahvaljujući naprednom materijalu, ali i vrhunskom, bezvremenskom dizajnu Aquaestil Titan kupaonski program bit će izbor svakog onog tko traži najbolje što tržište u ovom trenutku nudi. Zahvaljujući naprednom materijalu Astone od kojeg je ovaj kupaonski program u potpunosti izrađen, možemo uživati u svim benefitima ovog materijala. Pod rukom, osjetit će te jedinstven matiran materijal koji je ugodan na dodir. U programu Titan u ponudi je nekoliko varijanti kada, umivaonika, tuš kada te ostale prateće opreme, poput kupaonske galanterije izrađene također od Astone. Zahvaljujući ekskluzivnom materijalu izrade, bezvremenski i pomno dizajniranom izgledu te nenadmašnoj kvaliteti, Titan program ne poznaje niti jedan kompromis. Želite li vidjeti i doživjeti iskustvo koje pruža Astone, program kupaonske opreme Titan dostupan je u svim boljim trgovinama keramike i kupaonske opreme.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675