| | | |

Umjetna inteligencija u industriji njege kože

Pin It

Kako bi izradio čim točniji algoritam, La Roche-Posay okupio je dermatologe iz cijelog svijeta koji su analizirali više od 6500 fotografija muškaraca i žena koji predstavljaju razne tipove kože te jačinu izraženosti nepravilnosti na kožiKako bi izradio čim točniji algoritam, La Roche-Posay okupio je dermatologe iz cijelog svijeta koji su analizirali više od 6500 fotografija muškaraca i žena koji predstavljaju razne tipove kože te jačinu izraženosti nepravilnosti na koži

Francuski dermokozmetički brend La Roche-Posay predstavlja inovaciju u području beauty industrije - EFFACLAR SPOTSCAN aplikaciju koja pomoću umjetne inteligencije analizira kožu sklonu aknama

Aplikacija je dostupna za hrvatsko tržište, a dizajnirana je kako bi omogućila stručan savjet svima koji pate od nepravilnosti kože lica što se, prema istraživanju, odnosi na 80 % tinejdžera i 40 % odraslih osoba diljem svijeta. Inovativna aplikacija La Roche – Posaya temelji se na umjetnoj inteligenciji te znanstvenim podacima koji personaliziraju analizu akni, na temelju tisuća fotografija lica korisnika. Pruža točnu analizu, personalizirane savjete i omogućuje praćenje poboljšanja na koži tijekom godine.

Kako bi izradio čim točniji algoritam, La Roche-Posay okupio je dermatologe iz cijelog svijeta koji su analizirali više od 6500 fotografija muškaraca i žena koji predstavljaju razne tipove kože te jačinu izraženosti nepravilnosti na koži.

- Stvaranje EFFACLAR SPOTSCAN aplikacije značajan je pothvat. Tijekom dvije godine napravili smo šest verzija usluge i analizirali više od 6500 fotografija s pet dermatologa i tri kliničke istraživačke organizacije. Rezultat je usluga s velikom točnosti i pouzdanosti, izjavila je dr. Sophie Seite, znanstvena Direktorica La Roche-Posaya.

Kako biste analizirali svoju kožu i pronašli pravu njegu, potrebno je posjetiti stranicu hr.spotscan.com i snimiti fotografiju svoga lica. Na temelju te fotografije odmah se generiraju rezultati koji variraju na skali od nula do četiri.

Pri tom aplikacija preporučuje personaliziranu, adekvatnu njega za problematičnu kožu i konkretne savjete koji će pomoći smanjiti nepravilnosti. Ako je rezultat na skali od dva na više, EFFACLAR SPOTSCAN će preporučiti odlazak dermatologu, što je savjet koji ne treba zanemariti. Effaclar Spotscan pruža i priliku za ponovnu provjeru kože kako bi se utvrdilo je li došlo do poboljšanja. šalje i notifikaciju za ponovnu provjeru kože kako bi utvrdila je li došlo do poboljšanja. Također, EFFACLAR SPOTSCAN u sebi sadržava mogućnost simulacije rezultata prije/poslije korištenja preporučene rutine njege kože.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675