Huawei

Samsung donosi 20-godišnje jamstvo na ključne komponente većine kućanskih uređaja

U perilicama rublja, DIT dolazi u obliku digitalnog inverterskog motora (DIM) koji se koristi za okretanje i pulsiranje bubnja perilice tijekom ciklusa pranja rublja
U perilicama rublja, DIT dolazi u obliku digitalnog inverterskog motora (DIM) koji se koristi za okretanje i pulsiranje bubnja perilice tijekom ciklusa pranja rublja
U perilicama rublja, DIT dolazi u obliku digitalnog inverterskog motora (DIM) koji se koristi za okretanje i pulsiranje bubnja perilice tijekom ciklusa pranja rublja

Tehnologija digitalnog invertera je ključna komponenta kućanskih uređaja. Izgrađen nastavno na više od 25 godina istraživanja i razvoja, DIT utječe na sve – od energetske učinkovitosti, performansi pa sve do izdržljivosti uređaja poput primjerice hladnjaka i perilice rublja

Kao takva, zaštita integriteta ove važne komponente s 20-godišnjim jamstvom produljuje razdoblje korištenja uređaja, smanjuje stvaranje otpada koji šteti okolišu, a korisnicima pruža potpunu bezbrižnost prilikom korištenja uređaja.

U perilicama rublja, DIT dolazi u obliku digitalnog inverterskog motora (DIM) koji se koristi za okretanje i pulsiranje bubnja perilice tijekom ciklusa pranja rublja. Desetljeće brojnih Samsung istraživanja i stručni inženjering označava da su Samsung DIM napredniji u nekoliko aspekata kada se uspoređuju s onim motorima koji se nalaze u tradicionalnim perilicama rublja.

Samsung digitalni inverteri pružaju veću preciznost i snagu, dok proizvode puno manju buku i vibracije. Za korisnike, poboljšana preciznost i snaga znači brže i efikasnije pranje rublja, a smanjena buka i vibracije omogućavaju pranje rublja bilo kada, danju ili noću, bez brige o ometanju drugih članova obitelji. Impresivan, stabilan i neprimjetan rad tehnologije digitalnog invertera čini Samsung perilice rublja izdržljivijima tijekom vremena, smanjujući štetu koja je uzrokovana intenzivnom uporabom uređaja.

U hladnjacima, tehnologija digitalnog invertera nalazi se u obliku digitalnih inverterskih kompresora (DIC) koji djeluju kao srce uređaja, cirkulirajući hladni zrak kroz odjeljke. Za razliku od onih standardnih mogućnosti da se samo uključuju i isključuju, Samsung DIC uz pomoć umjetne inteligencije prilagođava svoju snagu ovisno o okruženju.

U praksi to znači da hladnajci rade na višim postavkama snage tijekom vremena velike upotrebe, kao što je to primjerice tijekom dana, ali i na smanjenim postavkama snage kada je u pitanju niska upotreba – tijekom noći te tako štede energiju. Pametan i učinkovit, DIC također svoju snagu može prilagođavati postupnim pomicanjem postavki zbog dodatne uštede energije, ali i produljenja životnog ciklusa hladnjaka smanjenjem ciklusa uključivanja i isključivanja.

Bez obzira na to kako se koriste, Samsung inverterske tehnologije izdvajaju se po svojoj priznatoj izdržljivosti. Obje tehnologije digitalnog invertera u hladnjacima i perilicama rublja certificirao je tim inženjera Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), nezavisnog instituta za ispitivanje. Riječ je o institutu koji je osnovan 1893. godine, a poznat je po svojim visokim standardima. Nakon više od 4000 ciklusa testiranja, Samsung perilica rublja s tehnologijom digitalnog invertera dobila je VDE oznaku koja označava sigurnost i kvalitetu.

Primjenom jamstva na Samsung tehnologiju digitalnog invertera, tvrtka se obvezuje svojim korisnicima pružati dodatne vrijednosti u nadolazećim godinama. Ovim obećanjem, tvrtka Samsung naglasila je svoju predanost što znači da će dijelovi potrebni za održavanje i servisiranje DIT komponente biti dostupni 20 godina. Tako korisnici mogu biti sigurni i bezbrižni jer će Samsung servis imati sve uređaje i komponente kada im zatrebaju.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.