Njuškalo
Featured

Samsung Bespoke hladnjaci od sada su dostupni u Hrvatskoj

Dizajn hladnjaka, ne samo da utječe na ljepotu unutar prostora, nego i na samu organizaciju hladnjaka
Dizajn hladnjaka, ne samo da utječe na ljepotu unutar prostora, nego i na samu organizaciju hladnjaka
Dizajn hladnjaka, ne samo da utječe na ljepotu unutar prostora, nego i na samu organizaciju hladnjaka

Samsung Bespoke hladnjaci predstavljaju jedinstvenu ponudu na tržištu kućanskih uređaja koji odlične tehnologije hlađenja donose u kombinaciji s funkcionalnošću te odličnim stilom dizajna

Ovi inovativni kućanski uređaji osebujnog izgleda omogućavaju pregršt vrhunskih tehnologija poput Flex dizajna, Optimal Fresh +, Cool Select + te Humidity Fresh +. Bespoke hladnjake lako je uklopiti u svaki interijer, a dostupne su različite boje za jedinstven dizajn prostorija. U Hrvatskoj se preporučena maloprodajna cijena Bespoke hladnjaka kreće od 5.499 HRK, a dolaze u različitim nijansama boja poput nebesko plave, boje lavande, srebrne, bijele, crne i bež.

Samsung Bespoke hladnjaci će olakšati pripremu hrane, a vaše namirnice će uvijek ostati svježe zahvaljujući inovativnoj Flex Zoni koja ima pet opcija za podešavanje temperature hladnjaka. Moguće je podesiti temperaturu za zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso i ribu, voće i povrće kao i za piće. Zahvaljujući Humidity Fresh + tehnologiji unutar posebnog odjeljka u hladnjaku, vaša će hrana ostati svježa i sačuvat će svoju teksturu i okus. Nadalje, moguće je podesiti razinu vlage unutar samog Humidity Fresh + odjeljka za još optimalnije korištenje, recimo za čuvanje voća i povrća.

Kako biste mogli lakše organizirati svoju hranu, ovaj hladnjak ima fleksibilne ladice pomoću kojih možete prilagoditi unutrašnji prostor po vlastitoj želji. Isto tako, Bespoke hladnjaci sadrže dvostruki ledomat, odnosno uz obične kockice leda dobivate i ledene mrvice savršene za pripremu koktela, frappea ili ledene kave.

Novi Bespoke hladnjaci svakako se ističu svojim inovativnim Flex dizajnom. Takav dizajn idealno se uklapa u različite stilove interijera. Hladnjaci dolaze u osam prepoznatljivih boja te se mogu birati završne obrade od stakla ili čelika. Funkcionalnost i izgled hladnjaka jedan je od važnijih elemenata svake kuhinje te odabirom idealne boje, površine i pozicije možete ne samo biti sigurni da ćete još više uživati u pripremi jela, već da će i vaša kuhinja zračiti posebnim prepoznatljivim stilom.

Dizajn hladnjaka, ne samo da utječe na ljepotu unutar prostora, nego i na samu organizaciju hladnjaka. Isto tako, Bespoke hladnjaci sadrže Optimal Fresh + tehnologiju, koja sadrži pretince koji se mogu podijeliti na dvije zone koje hlade namirnice na različitim temperaturama, a pri tome čuvaju svježinu namirnica do dva puta duže. Tako je lijeva zona hladnija za namirnice poput mesa i ribe, a druga manje za preostalu hranu. Na kraju, korisnici pomoću jednog dodira na Cool Select + sučelju mogu promijeniti razine hlađenja. Moguće je odabrati četiri opcije: Cool (2°C), Chill (-1°C), Soft Freeze (-5°C) te Freeze (-15~-23°C).

Samsung Bespoke hladnjake moguće je nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5.499 HRK. Dostupne promjenjive boje vrata uključuju sljedeće boje: nebesko plava, boja lavande, srebrna, bijela, crna i bež.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.