| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Samsung predstavlja novi sustav za klimatizaciju doma pod nazivom ClimateHub - CroPC.net

Samsung predstavlja novi sustav za klimatizaciju doma pod nazivom ClimateHub

S ClimateHub rješenjem, Samsung predstavlja novi upravljač s tipkama osjetljivima na dodir s višestrukim jezičnim opcijama i svijetlim zaslonom u boji - što omogućava postavljenje temperature, nadzor potrošnje energije, podešavanje ljetnog vremena i brzo praćenje pogrešaka

Novo integrirano rješenje za grijanje prostora i opskrbu toplom potrošnom vodom, jednostavnom instalacijom i puštanjem u rad, tihim načinom rada te pametnim povezivanjem i upravljanjem, Samsung olakšava posao instalaterima te povećava udobnost u domu krajnjim korisnicima

Samsung ClimateHub je dizajniran tako da u domu osigura maksimalnu udobnost. ClimateHub je Samsungovo prvo integrirano rješenje za grijanje prostora te opskrbu toplom potrošnom vodom namijenjen za novoizgrađene objekte te one koji su u procesu renovacije. Sustav se sastoji od reverzibilne dizalice topline vanjske jedinice s plinom R32, spremnika tople vode velikog kapaciteta od 200 lili 260 litara i novog upravljača s tipkama osjetljivima na dodir koji omogućuje regulaciju temperature u dvije zone. Samsung ClimateHub je dostupan u Mono i Split izvedbi.

ClimateHub Mono izvedba ima jednu vanjsku jedinicu koja uključuje komponente vodenog cjevovoda, što omogućuje jednostavniju instalaciju bez posjedovanja dozvole za rad s freonom. ClimateHub Mono je dostupan u različitim kapacitetima od 5, 8, 12 i 16kW u jednofaznoj izvedbi te 8, 12, 16kW trofaznoj izvedbi. Kod ClimateHub Split verzije, vanjska jedinica je spojena s hidro jedinicom s integriranim spremnikom pomoću plinskih cijevi. ClimateHub Split je dostupan u kapacitetima 4, 6 i 9kW u jednofaznoj izvedbi te i 9kW u trofaznoj izvedbi. Obje konfiguracije mogu biti spojene na Smart Grid koji korisnicima omogućuje da iskoriste prednosti ekonomičnog, učinkovitog i održivog načina opskrbe energijom. Također je moguće spojiti solarne kolektore štedeći pritom energiju i koristeći obnovljive izvore.

Zahvaljujući visokoj energetskoj učinkovitosti, obje verzije imaju A+++ energetsku oznaku za prosječnu sezonsku učinkovitost grijanja temeljenu na temperaturi izlazne vode od 35°C. Ova A +++ energetska ocjena je maksimalno dostižan rezultat temeljen na novoj klasifikaciji energetskih oznaka koja je stupila na snagu od rujna 2019. Uz potpuno integrirano rješenje ClimateHub, Samsung također ima u ponudi Mono i Split sistem s plinom R32 koji se može povezati sa spremnikom.

Samsung ClimateHub rješenje predstavlja pomno dizajniranu hidro jedinicu s integriranim spremnikom za toplu vodu. Dostupno je u opcijama od 200 ili 260 litara što omogućuje različite mogućnosti ugradnje – od malih stanova do velikih kuća. Pomoćni grijač standardno je uključen kako bi se osiguralo kontinuirano grijanje.

Današnji klimatski sustavi moraju ispunjavati sve strože zahtjeve za razinom zvuka i ograničiti zvučne smetnje oko kuće. S obzirom na model i radne uvjete, tihi način rada sustava Samsung ClimateHub u 4 koraka omogućuje korisnicima smanjenje razine buke vanjske jedinice dizalice topline na samo 35dB(A).

Hidro jedinica s integriranim spremnikom za vodu odlikuje se kompaktnom veličinom (595 mm x 700 mm) i modularnim dizajnom, što olakšava postavljanje iste u kuhinju ili spremište. Instaliranje i servisiranje je jednostavno zbog tvornički ugrađenih hidrauličnih elemenata i povoljno postavljenog servisnog prozora s prednje strane. Zahvaljujući intuitivnim servisnim opcijama, pokretanje i održavanje mogu se provesti uz minimalan napor upotrebom Micro SD kartice ili Samsung S-Checker mobilne aplikacije.

S ClimateHub rješenjem, Samsung predstavlja novi upravljač s tipkama osjetljivima na dodir s višestrukim jezičnim opcijama i svijetlim zaslonom u boji - što omogućava postavljenje temperature, nadzor potrošnje energije, podešavanje ljetnog vremena i brzo praćenje pogrešaka. Novi upravljač omogućuje korisnicima upravljanje različitim postavkama temperature po zoni, što znači da se visokotemperaturni radijatori i niskotemperaturno podno grijanje mogu učinkovito koristiti. Pomoću opcionalnog Wi-Fi kompleta, različiti aspekti sustava mogu se kontrolirati putem Samsung SmartThings aplikacije na pametnom telefonu, a omogućena je i integracija s drugim kućanskim uređajima.

 

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675