| | | | |

powered_by_lenovo_2020 5 razloga zašto jailbreakati svoj iOS uređaj - CroPC.net

5 razloga zašto jailbreakati svoj iOS uređaj

Nakon što smo nedavno objavili da je napokon izašao dugo očekivani jailbreak za iOS 6, donosimo Vam top 5 razloga zašto bi svoj dosadašnji uređaj trebali jailbrekati Nakon što smo nedavno objavili da je napokon izašao dugo očekivani jailbreak za iOS 6, donosimo Vam top 5 razloga zašto bi svoj dosadašnji uređaj trebali jailbrekati

Napraviti jailbreak ili ne pitanje je koji si mnogi vlasnici iOS uređaja postavljaju. Mnogi korisnici nisu dovoljno upućeni i ne znaju što sve dobivaju ukoliko jailbreakaju svoj uređaj. Također prisutan je i strah od toga da se nešto krivo napravi i eventualno ošteti sam uređaj. No to više ne bi trebao biti problem jer vam danas donosimo 5 razloga zašto je dobro jailbrekati svoj iOS uređaj.

Razlog # 1: Iznimno jednostavan postupak
Sve je vrlo jednostavno i brzo gotovo. Samo trebate preuzeti program sa stranice http://www.evasi0n.com/ na vaše windows, linux ili mac računalo, spojiti svoj iOS uređaj i pritisnuti tipku "jailbreak". I to je to, ništa više :)

Razlog # 2: Ništa ne možete "pokvariti"
Zaista ovo je vrlo siguran postupak i ništa ne možete pogrešno napraviti niti kojim slučajem pokvariti vaš iOS uređaj. Ukoliko i kojim slučajem nešto pođe po zlu ili vam se jednostavno jailbreak ne sviđa, dovoljno je samo uređaj staviti u DFU mode (upute možete pronaći na kraju teksta) i time ga vratiti na tvorničke postavke. Nakon toga opet možete skinuti najnoviju verziju iOS-a i gotovo, vaš iOS uređaj je opet onaj stari :)

Razlog # 3: Jailbreak je besplatan
Da, jailbreak je potpuno besplatan za sve i svi ga mogu u potpunosti koristiti bez plaćanja ili straha da rade nešto protuzakonito.

Razlog # 4: Cydia
Caydia je još jedna App trgovina u kojoj se nalaze sve aplikacije koje možete pronaći u svom Appstoru ali i brojne druge koje tamo ne možete naći iz razloga što ih Apple nije prihvatio ili jednostavno nije smatrao potrebnim za svoj sustav. Neke su besplatne, a neke se plaćaju i isto kao i u Appstoru ima ih na stotine tisuća i mogu se pronaći za razno razne potrebe.

Razlog # 5: iOS 6 je dosadan :)
Apple svoj iOS nije mijenjao još od prvoga. Ovo je već iOS 6 a razlike između njega i prvog iOS-a su toliko male i beznačajne da je brojnim dugoročnim korisnica postao pomalo dosadan. Jailbreakom dobivate mogućnost u potpunosti preurediti svoj iOS operativni sustav da radi baš onako kako vi to želite. Želite posebne ikonice za paljenje bluetootha, wirelesa, 3G nema problema. Želite 5 ikonica umjesto 4 na dno, nema problema :)

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675