Njuškalo

iPhone 5 – sasvim osobno

Izašla je i peta inačica uvjerljivo najpopularnijeg telefona na tržištu današnjice, no na mene osobno nije ostavio ni približno jednaku impresiju kao raniji modeli Izašla je i peta inačica uvjerljivo najpopularnijeg telefona na tržištu današnjice, no na mene osobno nije ostavio ni približno jednaku impresiju kao raniji modeli

Iako nisam imao priliku raditi na novome IPhone 5, već prema specifikacijama i viđenome niti nemam toliku želju. Sve ovo vrijeme navikao sam od Applea da nam ponudi nešto što je inovativno, nešto što će drugima biti uzor i čemu će svi težiti. No, stava sam kako to neće biti slučaj sa zadnjim iPhoneom. Ruku na srce, kvalitetu izrade malo tko može nadmašiti, no ono što je unutra su već naveliko nadmašili mnogobrojni.

Dakle, što je točno bitna razlika između 4S i 5 modela? Čini mi se kako je u fokusu samo ekran i dakako bolje performanse. Ovo potonje se podrazumijeva jer bilo bi apsurdno izdati uređaj performansama lošijim od prethodnika. Dakako, spominju se i kamera i dulje trajanje baterije i… to je to?

Sve u svemu nedostaje mi inovativnosti. Dizajn je, kao što sam spomenuo vrhunski, no nije spektakularan već samo dorađen od 4S. Sve ostalo konkurenti su davno bolje napravili, pa ne vidim neku želju imati ovakav uređaj. Ako posjedujete 4S biste li razmišljali o kupovini 5-ice?

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.