Njuškalo
Featured

Jesu li prijenosna računala postala neophodna za život?

Danas su nam virtualna druženja te rad i školovanje od kuće, postali normalni
Danas su nam virtualna druženja te rad i školovanje od kuće, postali normalni
Danas su nam virtualna druženja te rad i školovanje od kuće, postali normalni

Bliže se zimski praznici, za mnoge najljepše vrijeme u godini, dok iščekujemo vrijeme darivanja koje ćemo provesti s našim najmilijima, postajemo manje produktivni na radnim mjestima i u školskim klupama

Jeste li već pripremili svoje darove ili napisali pismo Djedu Mrazu? Osim što želite napuniti baterije za novu godinu, što biste voljeli dobiti u ovom mjesecu darivanja?

U protekloj godini susreli smo se s novim uvjetima rada, na koje do tad nismo bili navikli. Uredi i učionice su se preselili u naše domove, što je zahtijevalo određenu dozu prilagodbe prostora u kojem živimo. Proces prilagodbe uvelike su nam olakšali brojni tehnološki uređaji, poput prijenosnih računala, tableta i pametnih telefona, koji su nam omogućili neometan rad i učenje, bez obzira gdje se nalazili. 

Cijela situacija odrazila se i na održavanje kontakta s našim najmilijima. Druženja uživo nisu bila preporučena pa je većina, zajedničko ispijanje kava i višesatno čavrljanje, odlučila prebaciti na video pozive. Jednostavnost video poziva čak nas je i zbližila s ljudima koje nismo dugo vidjeli.

Danas su nam virtualna druženja te rad i školovanje od kuće, postali normalni. Uvjerili smo se u to da rad i školovanje na daljinu, zaista i nije nešto nemoguće. Naravno, jedini uvjet je da posjedujemo uređaje koji nam to omogućuju. Najnovije Huawei MateBook 14s prijenosno računalo pruža izvrsne performanse i mogućnost povezivanja s drugim uređajima, a baš iz tog razloga će ga mnogi poželjeti ovih praznika. Jeste li i vi među njima? Sudjelujte u Huaweijevom istraživanju o korištenju prijenosnih računala u Hrvatskoj. Anketi možete pristupiti preko linka.

Huawei MateBook 14s prijenosno računalo idealan je osobni asistent zato jer sadrži sve potrebno za rad i zabavu, neovisno o lokaciji gdje se nalazite. Kristalno čist zaslon brzine osvježavanja do 90Hz pružit će vam nezaboravno vizualno iskustvo, a Huawei Share funkcija omogućuje vam da svoj Huawei MateBook 14s uparite s pametnim telefonom ili tabletom, kako bi maksimalno iskoristili sve mogućnosti u privatne i poslovne svrhe. Ovo prijenosno računalo opremljeno je baterijom kapaciteta 60Wh, koja pruža dugotrajno korištenje. Osigurava 3 sata produktivnog rada uz samo 15-minutno punjenje. Punjač koristi Huaweijevu SuperCharge tehnologiju, koja omogućuje neometanu povezanost i rad.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.