| | | | |

Što sve možete napraviti u 3 tjedna?

Ljeto je idealno vrijeme za svladavanje neke nove vještin
Ljeto je idealno vrijeme za svladavanje neke nove vještin
Ljeto je idealno vrijeme za svladavanje neke nove vještin

Brojni psiholozi ističu koliko je u današnje vrijeme važan 'me time' – vrijeme koje posvećujete isključivo sebi i aktivnostima pomoću kojih ćete napuniti baterije

Budući da su naše tijelo i um itekako povezani, evo nekoliko ideja koje će vam pomoći da se posvetite sebi i vratite svoju energiju na optimalnu razinu.

  1. Što kažete na svladavanje nove vještine?

Ljeto je idealno vrijeme za svladavanje neke nove vještine. Odaberite ono što vas zanima i odvažite se na neke nove pothvate. Od tradicijskih obrta lončarstva, keramike ili oblikovanja stakla, pa do 'paint & wine' iskustva koje je idealno za parove. Brojni se tečajevi održavaju svaki dan, a na internetskim stranicama i društvenim mrežama zasigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Ako vam je pak draže online učenje, tada vam je izbor raznih tečajeva još i veći. Nude se razni besplatni online tečajevi pomoću kojih ćete dopuniti portfelj svojih vještina i tako iznenaditi svoje prijatelje, ali i poslodavca. Naučite nešto više o programiranju, umjetnoj inteligenciji ili nekoj drugoj modernoj tehnologiji. Sjajna je ideja i započeti s učenjem nekog glazbenog instrumenta na kojem ste oduvijek željeli odsvirati omiljenu pjesmu.

  1. Počnite s vježbanjem

Počeli biste s tjelovježbom no ne znate odakle krenuti? Proučite programe grupnih treninga u svojem okruženju, a ako preferirate vježbati sami, tehnologija nam nudi idealnog trening partnera. Naime, Huaweijevi novi pametni satovi Watch 3 i Watch 3 Pro dolaze s podrškom za više od 100 sportskih načina rada. Uživajte u praćenju vježbanja s 19 profesionalnih načina za sportove u otvorenom i zatvorenom i 85 prilagođenih načina rada. Svoje zdravstvene podatke uvijek možete pregledati u aplikaciji Huawei Zdravlje na telefonu.

Ovaj sat idealan vam je suputnik i u avanturama na otvorenom jer će vas zahvaljujući 'Route Back' opciji vratiti na početnu točku čak i ako zalutate u nepoznato.

  1. Napunite baterije putovanjem

Oduvijek ste sanjali o putu na neku lokaciju iz snova? Iskoristite ovaj godišnji odmor da se inspirirate i napunite baterije. Već kratki vikend izlet pomoći će vam da izađete iz rutine i vratite se poslu s brojnim doživljajima koje ćete prepričati kolegama.

A tijekom puta sve informacije o prijeđenoj udaljenosti i stanju vlastitog tijela može vam dati vaš novi pametni sat – Huawei Watch 3. Na njemu ćete lako vidjeti trenutnu razinu stresa, pulsa, kisika u krvi, stanja sna i ostalih interesantnih parametara koji će vas bolje upoznati sa samim sobom.

Uz to, ovaj pametni sat pratit će vas tijekom sva tri tjedna. I to na samo jednom punjenju jer baterija Huaweija Watch 3 Pro u ultra načinu rada može trajati čak do 21 dan. A kad se isprazni, zahvaljujući naprednoj tehnologiji obrnutog bežičnog punjenja ovaj pametni sat možete napuniti preko svojeg Huawei pametnog telefona.

Huawei je nedavno lansirao i FreeBuds 4, slušalice uz koje na poklon možete potpuno besplatno dobiti i najnoviju Huawei Band 6 pametnu narukvicu. Tu je i MatePad 11 uz koji vas čeka posebna ponuda - ako prednaručite uređaj do 23.kolovoza ili do isteka zaliha, besplatno ćete dobiti i M-Pencil olovku te magnetsku tipkovnicu za tablet.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675