| | | |

Goodyear će izdržljivost guma usavršavati u svemiru

Pin It

Tvrtka Goodyear Tire & Rubber Company najavljuje povratak u svemir, gdje će u američkom nacionalnom laboratoriju koji djeluje na Međunarodnoj svemirskoj postaji (International Space Station, ISS) testirati sastavne dijelove svojih gumaTvrtka Goodyear Tire & Rubber Company najavljuje povratak u svemir, gdje će u američkom nacionalnom laboratoriju koji djeluje na Međunarodnoj svemirskoj postaji (International Space Station, ISS) testirati sastavne dijelove svojih guma

Goodyear će na Međunarodnoj svemirskoj postaji u sklopu projekta američkoga nacionalnog laboratorija testirati materijal koji se upotrebljava pri izradi guma

Stečeno znanje Goodyearovim znanstvenicima i inženjerima donijet će dodatne spoznaje za daljnji razvoj i povećanje izdržljivosti guma za osobna vozila.

Tvrtka Goodyear Tire & Rubber Company najavljuje povratak u svemir, gdje će u američkom nacionalnom laboratoriju koji djeluje na Međunarodnoj svemirskoj postaji (International Space Station, ISS) testirati sastavne dijelove svojih guma. Znanstvenici će u okolini mikrogravitacije naime proučavati stvaranje čestica silike te time istražiti utjecaj upotrebe jedinstvenih oblika silike na povećanje izdržljivosti guma.

Goodyearova oprema za eksperiment otputovat će prema Međunarodnoj svemirskoj postaji najvjerojatnije 21. srpnja na svemirskoj letjelici SpaceX CRS-18. Astronauti će u svemiru provesti testiranje sa silikom istodobno s Goodyearovim znanstvenicima u njihovim internim laboratorijima, a rezultati će biti poznati nakon povratka i tada će inženjeri usporediti ishode obaju testiranja.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675