| | | | |

powered_by_lenovo_2020 KAR pokreće budućnost online prodaje automobila kao ADESA Europe - CroPC.net

KAR pokreće budućnost online prodaje automobila kao ADESA Europe

ADESA Europe pruža prodavateljima i kupcima diljem Europe široku lepezu usluga dražbi za vozila, transporta, financijskog savjetovanja i povezanih usluga
ADESA Europe pruža prodavateljima i kupcima diljem Europe široku lepezu usluga dražbi za vozila, transporta, financijskog savjetovanja i povezanih usluga
ADESA Europe pruža prodavateljima i kupcima diljem Europe široku lepezu usluga dražbi za vozila, transporta, financijskog savjetovanja i povezanih usluga

KAR Auction Services Inc., globalni pružatelj usluga remarketinga i tehnoloških rješenja za vozila, pokreće ADESA Europe digitalnu platformu za dražbu vozila kojom mijenja ime belgijske tvrtke CarsOnTheWeb (COTW)

Tvrtka KAR preuzela je COTW u veljači 2019. godine i ona je sada u potpunosti  integrirana u obitelj KAR. Brendom ADESA Europe tvrtka KAR proširuje svoju međunarodnu prepoznatljivost i reputaciju svoje obitelji kompanija izvan Sjeverne Amerike i Ujedinjenog kraljevstva na tržišta kontinentalnog dijela Europe. ADESA Europe će i dalje pružati klijentima COTW-a široku online veleprodajnu platformu za dražbu vozila kojom se fluidno povezuju proizvođači, vlasnici flota vozila, trgovci u veleprodaji i distributeri u više od 50 zemalja.

"ADESA već predstavlja snažan brend diljem Sjeverne Amerike i Ujedinjenog Kraljevstva, a CarsOnTheWeb je vodeća prekogranična platforma za remarketing vozila u kontinentalnoj Europi.", izjavio je Benjamin Skuy, izvršni potpredsjednik tvrtke KAR za međunarodna tržišta i strateške inicijative. "Ne postoji bolji način da se CarsOnTheWeb u potpunosti integrira u obitelj KAR od toga da se brend ADESA proširi na cijelu Europu. ADESA Europe će predvoditi i ubrzati razvoj europskog tržišta za tvrtku KAR uz potporu njenih tehnoloških, podatkovnih i pratećih uslužnih kapaciteta i snažnih veza u industriji."

Brend ADESA Europe će se proširiti na lokalna tržišta gdje već postoje prodajne operacije kao ADESA Belgija, ADESA Francuska, ADESA Njemačka, ADESA Italija, ADESA Nizozemska i ADESA Španjolska.

"Mi već koristimo prednosti prepoznatljivosti tvrtke KAR kao naše nove matične tvrtke i sada, kroz brend ADESA, možemo dodatno unaprijediti svoj dokazani, profitabilni model poslovanja.", izjavio je Johan Meyssen, glavni izvršni direktor tvrtke ADESA Europe. "ADESA Europe ima sve potrebne kapacitete za pružanje besprijekorne, praktične i povezane usluge na globalnoj razini, kao i za nastavak poslovnog rasta i pružanje još bolje usluge za naše klijente."

ADESA Europe pruža prodavateljima i kupcima diljem Europe široku lepezu usluga dražbi za vozila, transporta, financijskog savjetovanja i povezanih usluga. Online i mobilni alati tvrtke dostupni su na 19 jezika i pružaju uslugu pretrage u realnom vremenu, nadmetanja, plaćanja i logističkog planiranja. ADESA Europe pruža sveobuhvatno plaćanje usklađeno s PDV-om, prijenos dokumentacije i postprodajne procese koji podupiru 97% kupoprodajnih transakcija vezanih za prekograničnu prodaju.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675