| | | |

Total pokreće koncept Total Rubia Truck Centra u Hrvatskoj

Pin It

Prvi servisni centar koji je ušao u TRTC mrežu, Automehanika d.d. iz Zagreba, otvorio je vrata svježe brendiranog servisnog prostora danasPrvi servisni centar koji je ušao u TRTC mrežu, Automehanika d.d. iz Zagreba, otvorio je vrata svježe brendiranog servisnog prostora danas

Total Croatia d.o.o. otvara prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj u sklopu nastavka ulaganja na domaćem tržištu, cilj TRTC servisnih centara je pružiti podršku Totalovim partnerima i poboljšati cjelokupno iskustvo krajnjeg korisnika

“Provedbom ovog projekta, Total Croatia d.o.o. nastavlja poboljšavati globalne standarde poslovanja tvrtke na hrvatskom i drugim tržištima u regiji. Vjerujemo da je koncept TRTC-a velika prilika da budemo bliže našim potrošačima, a viša kvaliteta usluge bit će jedan od načina na koji vraćamo i nagrađujemo naše vjerne korisnike koji su nam vjerovali tijekom proteklih godina”, rekao je Nikola Marković, voditelj projekta u HUB Balkans.

Prvi servisni centar koji je ušao u TRTC mrežu, Automehanika d.d. iz Zagreba, otvorio je vrata svježe brendiranog servisnog prostora danas.

“Ulaskom u TRTC mrežu ulažemo u znanje naših zaposlenika, podižemo razinu usluge i ostvarujemo bolji odnos s klijentima. Totalova potpora je ključna za nas kako bismo poboljšali svoje priznanje, kvalitetu i stručnost. Ponosni smo što smo prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj”, rekao je Željko Juratovac, voditelj servisa Automehanika d.d.

Ambicija Totala je razviti ovu mrežu u cijeloj Hrvatskoj u naredne dvije ili tri godine. Prvi kriterij za ulazak u partnerski program TRTC-a bit će kvaliteta pružene usluge, dostupnost i vidljivost. Kao dio mreže, članovi će imati koristi od brojnih prednosti kao što su održivost, prepoznatljiv vizualni identitet i naravno da ih preporučuje Total. Osim toga, svaki će servisni centar biti podržan kroz marketinške aktivnosti i kontinuirano usavršavanje za poboljšanje tehničkog znanja svojih zaposlenika u TRTC servisnim centrima.

Konačno, pri odabiru TRTC servisnih centara, krajnji korisnici će imati koristi od iznimne kvalitete usluge i posebnih promocija.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675