| | | |

Suzuki Driving Days na parkiralištu TC Portanova Osijek

Pin It

Zainteresirani za Suzukijeve motocikle moći će probati voziti legendarnu Suzuki Katanu, koja je odnedavno uskrsnula u novom izdanju, te još neke aktualne modeleZainteresirani za Suzukijeve motocikle moći će probati voziti legendarnu Suzuki Katanu, koja je odnedavno uskrsnula u novom izdanju, te još neke aktualne modele

Jedno od najzabavnijih tradicionalnih godišnjih okupljanja vlasnika Suzuki vozila i svih onih koji razmišljaju o kupnji nekog od Suzuki modela - Suzuki DrivingDays - održava se u subotu i nedjelju, 1. i 2. lipnja 2019., od 10,00 do 20,00 sati na parkiralištu ispred trgovačkog centra Portanova u Osijeku

Program manifestacije organiziran je u nekoliko kategorija - probne vožnje Suzukijevih automobila i motocikala, zabavne natjecateljske vožnje električnim romobilom te natjecanje na simulatoru sportskih motocikala. Sve to zaokruženo je dobrom glazbom, burgerima i pićem.

U segmentu probne vožnje posjetiteljima je na raspolaganju 12 modela Suzukijevih vozila. Redom cjenovno vrlo prihvatljivi automobili, izdržljivi, s puno korisnog prostora, s novim motorima i s različitim paketima opreme. Neki modeli su mladalački neobuzdani, a drugi opet u prvi plan ističu klasične vrijednosti, poput snage i dugovječnosti. U svakom slučaju, posjetitelji će od stručnih prezentera moći dobiti sve odgovore na eventualna pitanja o tehnološkim iskoracima marke, funkcionalnostima pojedinih segmenata opreme, te mogućim kombinacijama boja i vizualnog individualiziranja automobila. Otkrijte sami zašto je Suzuki treću godinu za redom najprodavanije vozilo fizičkim kupcima.

Zainteresirani za Suzukijeve motocikle moći će probati voziti legendarnu Suzuki Katanu, koja je odnedavno uskrsnula u novom izdanju, te još neke aktualne modele. Udobni, sigurni i praktični motocikli čekat će vozače zainteresirane za uzbuđenja. Također, stručni prezenteri rado će obrazložiti razlike u tehnologiji proizvođača koji već 63 godine usavršava širok raspon modela na dva kotača.

Nagradne vožnje električnim romobilom zamišljene su kao poligon za sudjelovanje svih članova obitelji. Praktična i učinkovita ekološka vozila za sve generacije pružaju zadovoljstvo u vožnji s vjetrom u kosi. Ovo je dobra prilika za doživljaj vožnje tijekom koje i odrasli postaju djeca.

Svi sudionici probnih vožnji sudjeluju i u nagradnoj igri koja će mnoge i razveseliti. Tri su velike nagrade: laptop Lenovo Idea Pad, pametni telefon Xiaomi RedMi 6 + MiBand 2 narukvica i pametni sat M200. A pripremljen je i veći broj vrijednih i zabavnih nagrada iz Suzukijevog asortimana.

Završno izvlačenje nagrada predviđeno je za nedjelju u 20,00 sati, a prethodit će mu atraktivan glazbeni program već od 18,00 sati kada će Suzuki Driving Days preplaviti neobično snažni ritmovi osječke bubnjarske skupine RitmOS. Glazbenu promenadu nastavit će znalac osječke publike DJ Omer koji će za pultom dizati atmosferu sve do 21,00 sati.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675