| | | |

Audi na sajmu automobila "Auto Shanghai 2019" donosi koncept Audi AI:me

Pin It

Karoserija modela Audi Q2L e-tron je 33 milimetra duža od osnovnog modelaKaroserija modela Audi Q2L e-tron je 33 milimetra duža od osnovnog modela

Audijevo sudjelovanje na sajmu automobila Auto Shanghai 2019. će označiti dvije svjetske premijere i cijeli niz nacionalnih inovacija

U ovoj metropoli Audi će predstaviti vizionarski konceptni automobil Audi AI:me. Uz to, u Šangaju će svoj debi doživjeti dva električna modela: Audi e-tron i Q2L e-tron, koji je posebno dizajniran za Kinu i proizvodi se u tvornici Foshan. Ovaj kompaktni SUV, koji će prvim kupcima biti isporučen na ljeto 2019., u Šangaju će doživjeti svjetsku premijeru.

Audijev izvršni direktor, Bram Schot, kaže: „S električnim modelima Audi Q2L e-tron i Audi e- tron, pokrećemo novu eru u Kini zajedno s našim partnerom FAW. Ovaj kompaktni SUV će se već ove godine početi proizvoditi u lokalnoj tvornici, a od početka 2020., Audi e-tron će se također proizvoditi u Kini, našem najvećem i najvažnijem svjetskom tržištu.”

Karoserija modela Audi Q2L e-tron je 33 milimetra duža od osnovnog modela. Automobil se pokreće električnim motorom na prednjoj osovini koji razvija snagu od 100 kW i okretni moment od 290 Nm. Uz kapacitet baterije od 38 kWh, njegov domet s jednim punjenjem je 265 kilometara, koji se određuje prema lokalnom postupku homologacije. Druga generacija modela Audi Q3, čija je prodaja započela u Shanghaiu, također se proizvodi u Kini. Ovaj obiteljski SUV ne samo da izgleda samouvjerenije nego je i prostraniji i raznovrsniji. Kao i Audijevi top modeli, uključuje digitalni koncept uporabe i prikaza, iscrpna informacijsko- zabavna rješenja i inovativne sustave za pomoć u vožnji. Kineski kupci mogu birati između tri četiri-cilindrična motora, sa snagom između 110 i 162 kW (150 – 220 KS). Druga istaknuta značajka Audijevog sudjelovanja na sajmu automobila u Šangaju je svjetska premijera vizionarskog konceptnog automobila urbane mobilnosti sutrašnjice: Audi AI:me prikazuje ideje Audijevih dizajnera i razvojnih inženjera za kompaktni automobil budućnosti. Ovaj izložbeni automobil nudi prostranu, futurističku unutrašnjost i mogućnosti autonomne vožnje četvrte razine. To putnicima tijekom vožnje nudi slobodu da rade što žele. Audi AI:ME nudi široki raspon tehnološki naprednih značajki za komunikaciju, zabavu ili jednostavno opuštanje.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675