| | |

powered_by_lenovo_2020 DOTZ Misano - pomicanje granica - CroPC.net

DOTZ Misano - pomicanje granica

Pin It

Konkavna konstrukcija ima svrhu u postizanju maksimalne dubineKonkavna konstrukcija ima svrhu u postizanju maksimalne dubine

Na prvi pogled, talijansko primorsko mjesto Misano, južno od Bologne, čini se kao brojna druga uz jadransku obalu, no, navijači moto sporta ovo mjesto znaju po nečem drugom

Krug Misano Marco Simoncelli označava MotoGP, Superbike i DTM - ili drugim riječima, tehnologiju, snagu i vještinu. Motorsport na granici.

Ideja za DOTZ Misano potječe od novog DOTZ projekt automobila DD2.JZ za koji je proizvedena prilagođena konceptna izvedba naplatka od lake legure. Osnova su dizajn otvorenih žbica, a kako bi se udovoljilo svim zahtjevima i zakonskim propisima u serijskoj proizvodnji, DOTZ je optimizirao kotač dodatnim pojačanjima. Kupcima se nude dvije varijante boja: gunmetal i gunmetal front-polished.

Konkavna konstrukcija ima svrhu u postizanju maksimalne dubine. Tehnička stručnost i vještina omogućile su DOTZ-u postizanje "maksimalnih performansi". Maksimalno tanki parovi žbica, čiji ukupni sastav nalikuje osjetljivim vilicama, čine novi Misano jedinstvenim.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Audison Prima Sound Pack
koncertna dvorana na kotačima
Test: Goodram CARD IRDM
kartica visokih performansi
Vozili smo: Audi A4 35 TDI S tronic Advanced Plus
uspješno zatezanje bora
Test: Carly Universal Adapter
jedan za sve
Test: Huawei Watch GT2
bolji od prethodnika
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675