| | | |

Ovaj vikend otvara se 12. Zagreb Auto Week

Pin It

Osim prekrasnih hostesa, Zagreb Auto Week će ovih dana predstaviti mnoga premijerna iznenađenja, redizajnirane izvedbe i neke nove generacije postojećih modelaOsim prekrasnih hostesa, Zagreb Auto Week će ovih dana predstaviti mnoga premijerna iznenađenja, redizajnirane izvedbe i neke nove generacije postojećih modela

Nezaobilazna auto priredba Zagreb Auto Week održat će se od 23. do 25. studenog na već poznatoj lokaciji, u zagrebačkom Arena Centru, a kao i dosad, ova trodnevna manifestacija postaje odredište za istinske ljubitelje automobila te za one koji planiraju kupovinu novog limenog ljubimca

Povodom jesenskog izdanja jučer je održan casting za hostese u Karting Areni Zagreb, a svoju priliku da postanu zaštitni znak Zagreb Auto Weeka potražile su mnoge djevojke koje su samo za ovu prigodu okupirale karting stazu te vješto pozirale pred objektivom fotoaparata.

Osim prekrasnih hostesa, Zagreb Auto Week će ovih dana predstaviti mnoga premijerna iznenađenja, redizajnirane izvedbe i neke nove generacije postojećih modela. Uz izložbeni auto program, Zagreb Auto Week će posjetiteljima ponuditi i niz atraktivnih te zabavnih sadržaja, kako za odrasle tako i za one najmlađe.

Dođite i budite dio ove spektakularne automobilske izložbe, uživajte u blještavilu automobila, ekskluzivnim premijerama, te doznajte sve što vas zanima o kupovini novog automobila.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675